Scudo Sports

Taş devri diyeti, Karatay diyeti, Forks over knives vs...

Bu tip diyetlerin en temel dayanaklarından olan "insan vücudu karbonhidrat ile beslenmeye göre evrilmedi/tasarlanmadı" varsayımı bir kez daha çürütüldü:

(link)

• Beğen
Tepkiler: Spartacuss
Scudo
Bu sene neredeyse tum beslenme belgesellerini izledim ve cikardigim sonuc koydeki dedeniz nasil beslendiyse siz de oyle beslenin. (taa tas devrine kadar gidip bu kadar hayvansal gida yemek isi bozar ne demis atalarimiz azi karar cogu zarar)
Yamulmuyorsam 7 bin yil once tarim toplumuna gectik ve bunun da etkileri var bedenimizde yok sayamayiz. Olabildigince dogal beslenerek ve hayvansal gidayi da bizden onceki nesiller gibi dengeli yiyerek saglikli olabiliriz ancak. Haa yeri gelmisken fitness sektorune deginmemek olmaz efendim bu olay tamamen sizin yediginizle alakali yani yemeniz normal degilse ama spor yapiyorsaniz anca zaman kaybedersiniz, diyet dedigimiz sey bir surec degil hayatin kendisidir en buyuk problem de buradan kaynaklaniyor kisi guzel besleniyor sporunu yapiyor cok iyi eee istedigi kiloya da ulasiyor sonra eski yeme duzenine donuyor bu artik cogu insanda dongu olmus sektor de bunu istiyor ben hic bana dogrulari soyleyen bir "spor hocasi"yla karsilasmadim sonuc olarak pedaldaslarim dogal beslenin ve bunu hayatiniz boyunca devam ettirin surec olarak gormeyin

@Murat B.

çok kötü çürütülmüş, ben şok!
hamburgere, patatese devam, yaşasın karbonhidrat

Şu hobiti hala dinleyen ve ciddiye alan var mı sahiden? Kadın resmen satmayan ürünleri sattırmak için kullanılan bir maşa yahu. Abla reçel satıcaz çık iki konuş diyolar, çıkıyo televizyona kaşıktan reçel yalıyor, abla hazır lahmacun satıcaz diyolar, lahmacunları gömüyor, ballar elde kaldı abla diyorlar tereyağ bal hüpletiyor. Ve bunun adı sağlıklı beslenme öyle mi?????????

• Beğen
Tepkiler: jestercat
Geri