Scudo Sports

Tarsus Adventure Team

http://img215.imageshack.us/img215/8691/davsanrgb.jpg
Yakında stickerlarımızı bizden ve Parkmacera'dan temin ede

Kankaaaa :D

Pek okuyamadım zaman sorunundan dolayı ama ne diyorsanız, ne yapıyorsanız arkanızdayım bu grup sizin ve aradada benim gibilerle :D sanırım iyi yerlere gelecek :winkenlux

Ayrıca logo'da güzel olmuş eline sağlık burak ! Değinmeden edemicem bu köyleri gezme fikride çok güzel bir fikir benim sele borusu sorunu ortadan bir kalksaydı :D

Herkese kolay gelsin sevgiyle kalın ...

:000002158 TARSUS MERKEZ KAFASINA GÖRE HERKEZ :2gunsfiri

Scudo
BİSİKLET ŞENLİĞİ

NÜKLEER SANTRALLERE HAYIR DEMEK İÇİN BİRLİKTE PEDAL ÇEVİRELİM.

MERSİN NÜKLEER KARŞITI PLATFORM

TARİH: 8 KASIM 2009
YER: BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ÖNÜ(TAŞ BİNA ÖNÜ)
SAAT: 9.00

İETİŞİM TELEFONLARI
Sabahat Aslan 0535 7916706
Recep Kara 0535 6301793

Burak katılmak isterseniz tur var mehmet abi herkesi çağırıyor ben gidemicem sanırım mehmet abilerde katılacaklar temasa geçin ;)

ceyhun biz katılıyoruz ona zaten. mehmet abigilin katılacağını senden öğrendim. orda karşılaşırız sanırım. amma velakiiin, işi siyasete döken 1 kişi dahi olursa ayrılacağız turdan; kararımız bu. Çünkü NKP ve Greenpeace bazı siyasi grupların daha çok gruplandığı bir oluşum biliyorsunuz.

• Beğen
Tepkiler: gezgin2
ah ah, 20 yıl boyunca tarsusta tek başıma pedalladım, şimdi askere geldim tarsus toplanmaya başladı, ne şans ama, asker dönüşüde antalyada yaşamak zorundayım :) ama antalyada grubumu kurunca tarusa gelicem bisikletimle
ceyhunla geç tanıştık ama olsun, kısmet :D

• Beğen
Tepkiler: gezgin2
:D

Ah okanım ahh Keşke sen benle daha erken tanışsan bende burak , semihle zafer abı ıle daha erken tanışsaydım :)

Kısmet :)

Bizi unutmassın inş. vatanı iyi koru :)

Okan hocam o zaman gelince haber et :) bişe kalmamış :) beraber bir pedal organizasyonu yapalım.

Adventure Team geçen hafta roma yolu turunu 4 üyesiyle gerçekleştirmiştir !

Geri