Scudo Sports

Tarsus Adventure Team

@BurakCan

1-) Benim bisiklet oldu problem yok ;)

2-) Borcunu kapatırsan gidon çantası hediye edecem sana :D

3-) Toprak vadi geçende bizim gittiğimiz yer...

Ayrıca sağlıklı dedıgınız yer şu roma yolunun oldugu kurbanlı köyünün orası degıl dımı eger orasıysa bana kısaca yolu tarif etsene...Yarın akşam tur var ona göre

Scudo
evet roma yolunun olduğu yer. başka tarihi kalıntılar da var, ama bakımsız.

yol yok aga, yoldan gitmedik. saf arazi idi. baraj gölünün çevresini takip ettik o kadar.

borcu kapatınca isterim çantayı, vermezsen çirkefleşirim ona göre :)

yarın akşam ne turu var? nerde yapıyoruz? iftardan sonra olabilir ancak.

bi de bana tubeless dönüşüm için bir fiyat çıkarıp mesaj atıver yarına.

Yarın gezeriz ya akşam güzel olur ama bana iftar aştıracak bir arkadaş lazım :D

Senın eve gitmen gerekıyor mu iftarda ? Mağazada bişeler veya çarşıda bişeler atıştırır gideriz ? Olursa öglen izin alırım göl yaparız olmaz mı ?

iftarda eve gitmem gerekiyor aga.

gündüz olamayabilir, babam adanaya gidecek ben dükkana bakacağım. babamın gitme saatini tam bilmiyorum. sekreter yeni olduğundan işleri pek bilmiyor.bu ara da yalnızım biliyorsun :D

akşam sen mağazayı kapatma, iftardan sonra orda buluşuruz. biraz yokuş antrenmanı yaparız, sonra da tarsus u turlarız. sen yarın kaskını eldivenini getir mağazaya.

• Beğen
Tepkiler: gezgin2
Tamam burak'ım hallecem ;)

Yarın kesin gidiciyiz o zaman Bu arada sen ben semih olalım anladın sen :rolleyes: Kedi sevmeyenleri aramıza almayalım :rolleyes:

Yarın sabah uğrayabilirsen uğra mağazaya...Semih'ede haber ver yarın akalım biraz :cool:

kedi sevmeyenin zaten arızası var :) yarın uğrarım, sabah olmazsa akşama biraz para vereyim de dostluğumuz artsın :) semih de uğrar zaten.

bu arada benim maşanın temizlik zamanı geliyor. sağ tarafın üst keçesi çıkıyor zaman zaman. farketmezsem pislik doluyor içine. ona bi çözüm bulcm inşallah.

• Beğen
Gel mağazaya buluruz bir çözüm ;)

Dostluğumuzun artması konusuna bende katılıyorum :)

Bu ara borçlar çoğaldı :( para lazım :)

Msn açabilirsen açda birşey konuşcam...

açıyorum msni. benim hangi msn vardı sende

Baymekanik bayram turuna Tarsus'tan kimler geliyor arkadaşlar? Ona göre bir çıkış planı hazırlayalım.
Şimdilik bildiklerim:
1)Burak Can(ben)
2)Ceyhun Oğuz
3)Semih Kodarlak

• Beğen
Yarın gezme planı olan arkadaş var mı ne dersiniz çiftliğe yeni parkura tırmanalım mı ?

yazılıpta sonu olmayan turlardan bizim neden haberimiz yok anlamadım bu 1
bizim yürüyüş yolu,nusret mayın gemisi veya yokuş parkurundan neden haberimiz yok bu 2
düzenli antrenman yapmadan, arada bir antrenmanlara katılarak ne tur ne başka bir etkinliğe katılım istemek abes kaçar. arada bir antrenmanlara katılıp da antrenmanı da sahil gezintisi havasında geçirmek hem kendi gelişimini hem diğer kişilerin antrenmanını engeller.
rant elde etme gibi bi uğraşımız yok bu da sonuncusu. ayrıca herhangi bir etkinlik, tur ya da gezi düzenlemeden bunları yapmış ya da yapıyor gibi davranmak da bir diğer konu. klavye üzerinde başkan gibi davranmak kolay... yanlış anlaşılmak istemiyoruz, aramızda bi başkan yok eğer başkan gerekirse kesinlikle bize en fazla desteği olan ZAFER ABİmizdir.biz turlarımızı foruma fotoğraf koymak için yapmıyoruz.başkasına kendini göstermek seni başkasında yüceltir sen yerinde sayarsın.

yazdıklarımız yanlış anlaşılmasın, kimseyi kötülemek gibi bir amacımız yok. sadece gördüklerimizi söylemek. bisiklet disiplinli çalışma gerektirir; dostluk ayrı bir olay...

Semih, yazdıklarını desteklememek elde değil... Ayrıca konu boyunca yanlış yazılıp da düzeltilmemiş bir konu var ben de ona değinmek istiyorum.

Arkadaşlar Tarsus Adventure yeni kurulmuş bir grup değildir. Hele hele sadece bir bisiklet kulübü hiç değildir. Tarsus Adventure temeli bundan yıllar öncesine dayanan, doğa tutkunlarının ve birçok daldan sporcunun altında toplandığı bir isimdir. Sadece son zamanlarda aktifliğini biraz yitirmişti grup. Bizler de grubu tekrar aktifleştirmeye çalışıyoruz, tekrar kurmadık yani. Ayrıca yeniden canlandırmaya çalıştığımız zaman içerisinde bırakın bisikletçileri, her daldan 25 kişiyi bir arada göremedik. Bisiklet dalında da sürekli aktif olan 3-4 kişi varız şu anda gördüğümüz.

Ha hazır mesaj yazmışken yeni logomuzu da göstermenin zamanı gelmiştir artık :) Kağıt üzerindeki çizimi Semih'e, dijital çizimi bana aittir.
http://img215.imageshack.us/img215/8691/davsanrgb.jpg
Yakında stickerlarımızı bizden ve Parkmacera'dan temin edebilirsiniz.

• Beğen
Geri