Scudo Sports

Tarsus Adventure Team Antreman Parkurlarımız...

gezgin2

Forum Demirbaşı
Tepki
313
(link)

Tarsus Adventure Team grubumuzun antreman yerlerini sizlerle paylaşmak istedim Grup üyelerimizin sadece bir kısmı ;)

(link)

Burası Baraj mtb parkuru'muz tamamen toprak olan parkur sol tarafında baraj gölü sağ tarafında orman bulunmakta ve uzunluğu tahmini 4-5 km uzunlukda olan parkur özellikle yağmur sonrası çok güzel sahneler çıkıyor ortaya :rolleyes:

(link)

Bugün yaptığımız antreman turumuzdan kesitler :) Burak ve beyaz meleği :cool:

(link)

Semih ve kırmızı şeytanı ( Çamurları temizlerken :) )

(link)

(link)

Benim Hayal-et :cool: Bayağı zorlamış olmalıyız :) Bu parkurumuz genelde yağmur sonrası bu karelerle bizi karşılaştırıyor :) Her zaman ne olacağını biliyoruz ama yinede giriyoruz :rolleyes:

(link)

Burasıda Tarsus gölü parkurumuz...Yaklaşık 10-15 km toprak parkur resimdeki göl çevresi ve henüz bitiremediğimiz :D ve çok zor görünen göl çevresi parkur var yaklaşık 30-40 km tekavül ediyor o taprak parkur...

(link)

Göl parkur yolumuz...

(link)

Benim objektifimden kareler... :cool:

(link)

Göl ve Hayal-et

(link)

Umarım beğenmişsinizdir

Sevgilerimizle...
Tarsus Adventure Team

Scudo
Kirlenmek güzeldir :p

Hele kirlenirken, arınmak, huzurla dolmak..;)
Şanslısınız ve hakkını veriniz olmaz mı..

İzmir'den selamlar

• Beğen
Tepkiler: gezgin2
Bisikletleri gençleştirici bir çamur küründen geçirmişsiniz, eminim bünyeye çok faydalı olmuştur:)

• Beğen
evet ciltleri pürüzsüzleşti, bebek cildi gibi oldu :)
Benim beyaz melek ordan çıktığında "kara şimşek" idi :) orası ayrı :)

Sizin oralara yolum düşerse mutlaka sizede uğrarım, sizinde buraya düşerse bize uğrayın
Yürü Ceyhun kim tutar seni! :)

• Beğen
Teşekkürler ali ;)

Yürütmeye çalışıyorum bildiğin gibi çok şükür :) Gelirsen mutlaka beklerim misafirimde ederim evimde ;)

• Beğen
Tepkiler: Piskiletci
@gezgin2
O meşhur kiralık evde mi:) Ben gelirim de misafirlik olmazmı etceksin tabi:)

• Beğen
ceyhun grupla ilgili, tek başına sen yürütüyorsun gibi davranma... pmde yazdığımı dikkate al... burda bisiklet için bir aradayız, durum kötüye gitmesin. rica ediyorum...

@BurakCan

Ben zaten öyle bişe sölemedim ;) Ali'nin msn den çakallık yapmasından kaynaklı yorumlar onlar ayrıca hiçbir zaman öle bişe düşünmedim-yazmamda ayrıca özelden yazsan daha mantıklı olur ;)

Geri