Scudo Sports

Tarihi Yarımada'ya Bisiklet Yolu Projesi ve İmza Kampanyası

harika bir iş anında imzamı attım.

Bu kampanyayı imzalayan 1.355 kişiden birisin. Hedefe ulaşmak için 145 kişi daha bulmamıza yardım et.

Evet arkadaşlar olabildiğince yaymaya çalışalım.

• Beğen
Tepkiler: ddr
Scudo
İmzaladım ki umarım başarılı olursunuz.Bu bisiklet yolu yapılsa ve keşke korunabilse.Saygılarımla.

• Beğen
Imzami attim.
Umarim sonuca ulasir.

• Beğen
Ankaradan tam destek ayrıca görmeyenler için güncelleme mesajı olsun.

• Beğen
Hadi millet, ha gayret!

• Beğen
Arkadaşlar destekleriniz için teşekkür ederim. Bu akşam CnnTurk ana haber bülteninde de olacağız, izlerseniz sevinirim

Akşam bir de güncelleme atarız

Bu kampanyayı imzalayan 2.462 kişiden birisin. Hedefe ulaşmak için 38 kişi daha bulmamıza yardım et.

(link)

• Beğen
imzalandı. Haydi inşaallah

• Beğen
Arkadaşlar bu akşam saat 18:00-19:00 arasında Cnn Türk ana haber bülteninde projemizin haberi yayınlanacak. Yayında öğrencilerim ve ben olacağız. İzleyebilirseniz seviniriz.

• Beğen
Tepkiler: haaldemir
27 duyarlı kişi aranıyor,sağlık için guvenli bisiklet yollarına.

Projemizin dün CNN Türk ana haber bülteninde daha sonra da çeşitli programlarında yayınlanan haber videosu için: (link)

Projemiz dünkü Akşam gazetesinde haber oldu.IMG-20160521-WA0003.jpg

cok güzel bir çalışma umarım hayata geçirilir. :harika: :harika: :harika: :harika:
hem imzaladım hemde arkadaşalarıma yönlendirdim.

• Beğen
Konuyu yeni gördüm. 3200lere ulaşmış sayı. +1 de benden. Umarım proje hayata geçer.

• Beğen
@Sezai tunacay Yönlendirmeniz sonucu hemen belli olmuş. Teşekkür ederim.:harika:

Arkadaşlar size projeyle ilgili bazı güncellemeleri yapmak isterim.

Öncelikle proje yarışması için yaptığımız bu proje Türkiye'de ikinci oldu. Aşağıdaki linkten final sunumumuza ulaşabilirsiniz.

Bir diğer gelişme de şu; projemiz Türkiye'den dereceye giren projelerle birlikte yarışmanın uluslararası edisyonu olan Your Ideas Your Initiatives isimli yarışmada üç kazanan projeden biri oldu. Onunla ilgili linkler da aşağıda yine.

(link)
(link)

Sıra karar vericilerin dikkatini çekmeye geldi, hadi bakalım kolay gelsin...

Geri