Scudo Sports

Tarihe Geçen 10 Hacker Saldırısı

Scudo
uykusuz saatlerini bir insan pc başında geçireceğine pedallayarak geçirse hem spor yapar hem de yorulacağı için uykusu gelir ben olsam bööle yapardım ehuehuehuehuehu :-D

aslında hacker ların yakalanmalarına imkan yok çünkü onlar bizim gibi geride ip bırakmıyor yada windows gibi işletim sistemleri kullanmıyor bu denli geniş çapta çalışan biri yha kendi yazar yada başka bi işletim sistemini geliştirir ve sadece kendisinde olur bunların çoğunluğu bi şekilde birine görünmüş ve ihbar edilerek yakalanmış kişilerdir yoksa yakalanmaları imkansız

• Beğen
Tepkiler: d.berkay
@Infra

kendi işletim sistemini yazabilse daha ne ister ki zaten ? yapmışken adam gibi bir şey yapar kısa yoldan köşeyi döner

Ben bu Robert Morris'i bulursam çok fena olur:)

@Infra

size hacker lar la ilgili kısa bir özet geçiyim:
1.linux işletim sistemi(virüs vb tutmaz)
2.ip değiştiriciler(saniyeler içerisinde ip birçok kez değişir)
3.internet teknolojileri uzmanıdırlar.
4.hertürlü antivirüs programı yazabilirler
5.sosyal mühendislik ile bazı şirketlere sızarlar(kat görevlisi gibi işlerle şirkette çalışmaya başlayıp bir çok odayı kurcalarlar)
6.herzaman en iyi bilgisayarları yanlarında bulundururlar.
7.bu işi için 4-5 bilgisayar kullanırlar(aynı anda)

bu saydıklarımı günümüzde yapanlar hala var.

ip gizleyiciler hiçbir işinize yaramaz desem ? :) şaşırır mısınız ? arkadaşlar evinize gelen her adsl bağlantısının ( veya başka bağlantı türü ) bir adet ip numarası var ve bunun gizlenmesi diye bir olay yok hiç kusura bakmayın o siz her internete girdiğinizde değişen ip adresinin bu dediğimle bir ilgisi yok o değişir ama dediğim ip adresi kullandığınız adls hattını değiştirmediğiniz sürece diğer bir deyişle başka bir eve ya da internet cafeye gitmediğiniz sürece değişmeyecektir :) bilmem anlatabildim mi o yüzden boşverin bu işleri :) google da yaptığınız aramaların bile istatistiklere geçildiğini bilin :) siz pedallayın gerisini boşverin hayat bisikletle güzel :)

@Lütfü Topal

en dogrusu cok haklısınız

Geri