Scudo Sports

Tarabya

Selam arkadaşlar,
Tufan arkadaş, yarın Belgrad şenliğine tura arkadaşlar da gelebiliyorsa Sarıyer tarafı ve Beşiktaş tarafı olarak yarın bir tur grubu kurabiliriz...Benim önerim yarın biraraya gelerek bu konuyu konuşmak olacak...
SERKAN ÜREDEN
538 368 41 83

• Beğen
Tepkiler: Tufan Yuzseven
Scudo
@sureden

yarın belgrad bisiklet şenliğine en başından katılamayacağım fakat ormanda şenlik alanına yetişme planlarımız var...
orada yakalayabilirsem sizi bende katılırım, yakalayamazsam da buradan takibe devam ederim...

@sureden

kusura bakmayın ben tura gelemicem ama ben senin teli alıyorum kesinlikle arıcam mutlaka tanışırız diğer arkadaşlarlada taışırız maillerimizide ekleyelim bence daha rahat olur. selimyildiz24@hotmail.com[/email]

@selim yıldız

aboo şimşek
sen yarın geliyomusun?

@merveö

ben bugün izinliydim malesef yarın katılamıcam dükkana bakmam gerekiyor yarın ortak izinli ama çok üzüldüm diyebilirim olsun bidahakine mutlaka katılıcam tabi bi aksilik olmaz ise.

selamlar herkese...
hava da güzelken bir sarıyer yapayım dedim, katılmak isteyen olursa 16:30 da beşiktaştan yola çıkacağım ve sarıyere doğru pedal basacağım...
katılmak isteyen istediği yerde katılabilir ve memnun olurum...

0533 641 70 28
tufan.

Bir aksilik olmazsa Pazar günü(12 Nisan) Sultanahmet'e pedal çevireceğim, eşlik etmek isteyen olursa katılabilir.

tekrar selamlar...
malum hava bugünde güzel,
bu defa sarıyerle sınırlı kalmayacağım, rumelifenerien gidip döneceğim.
bu sırada denizsuyu sıcaklığına da bir bakmış olurum hem:D

katılmak isteyen olursa 15:15 te beşiktaş hakan pastanesi önündeki ışıklardan hareket edeceğim.
yol üzerinde katılmak isteyen olursada
0533 641 70 28 numaram.

görüşmek üzere...

[selam Özgür o gün bende gelmeyi planlıyorum...Sultanahmet'e bir değişiklik olmazsa haberleşiriz.

@sureden

Ben Pazar günü öğlen saatlerinde Sarıyer'den çıkmayı düşünüyorum.
Duruma göre haberleşiriz.
05453537455

• Beğen
Tepkiler: selim yıldız
@selim yıldız
Merhaba;
İstinye'de oturuyorum ben de, hafta içi iş nedeniyle katılamam ama haftasonları Sarıyer grubuna katılmak isterim..12 Nisan Pazar için bi plan var mı?

• Beğen
Tepkiler: selim yıldız
arkadaşlar haftaortası haftada 2 veya 3 gün vakit ayırma durumumuza göre akşam saat 17'den sonra beşiktaş - sariyer parkurunu pedallıyoruz....ben(lori) ve halid can...tabii havalar ısındıkça daha da geç saatlerde çıkıyoruz...genel ortalamamız 24-27 km civarı...trafik durumuna göre tempoyu arttırdığımız zamanlar da oluyor...12 Nisan Pazar günü de belki sabahtan belgrad ormanı yapabiliriz buradan sizleri bilgilendiririm....

@Okronos

anladığım kadarıyla pazar günü bir çok kişi müsait bu pazar bende çıkmayı düşünüyorum ben tarabyadayım bir şekilde buluşup garipçe yapabiliriz ne dersiniz beşiktaştan gelen tufan için belki yorucu olur ama kendine güveniyorsa gidelim derim arkadaşlar ne dersiniz ???

pazar sarıyer garipçe yapıyomuyuz arkadaşlar temiz orman havası birtek sarıyerden çıkış zorlar bizi gerisi kolay.

Merahaba arkadaşlar,bende sarıyere yeni yerleşen biri olarak düzenli hafta içi sarıyer-beşiktaş sahil yolu turlarına katılabilirim.12 Nisan pazar günü için de aksilik olmazsa sultanahmete bisiklet ile ulaşmayı düşünüyorum bu nokta da niyetli olan arkadaşlarla irtibata geçebilirim.

@selim yıldız

benim için sorun değil beşiktaştan garipçeye gitmek, her zaman yaptığım yol:D
ama pazar günü sultanahmetteki yarışı izlemeye gitme planım var.

unipap

Merahaba arkadaşlar,bende sarıyere yeni yerleşen biri olarak düzenli hafta içi sarıyer-beşiktaş sahil yolu turlarına katılabilirim.12 Nisan pazar günü için de aksilik olmazsa sultanahmete bisiklet ile ulaşmayı düşünüyorum bu nokta da niyetli olan arkadaşlarla irtibata geçebilirim.

hafta içinde en azından 2-3 gün sahilde pedal basıyorum,katılmak istersen buyur derim.

çıkacağım zamanlar buradan yazıyorum.

Geri