Scudo Sports

Tarabya

Gökhan Akıncı

Daimi Üye
Tepki
68
merhaba arkadaşlar ben gökhan 1,5 aydır bisikelt kullanıyorum kronxc 1000 im var kendi işimde çalıştığım için hafta içleri bisiklete binemiyorum ama hafta sonları yakın çevremde olan arkadaşlarla sahil turlarına katılabilirim. herkeze bol pedallı günler.

Scudo
@sarıyerlibisikletçi

sağol hosbulduk işallah bi haftasonu buluşup yüz yüzede tanışırız hemde tur falan yaparız

işte bu ya sonunda yakınlardan biri hoşgelldiinnn;)
ben aydınevlerdeyim...

Herkese merhaba,

Tarabya`da oturuyorum. 13 yil bu semtte yasadiginiz zaman Belgrad ormanlari aklinizin bir kenarinda sizi yilin her mevsiminde guzelligini paylasmak icin cagirir. Burada yasayip bir bisiklete sahip olmak hayatinizda yepyeni kapilar aciyor; kesfediyorsunuz...

Arkadas cevremde bisikleti yasaminin bir parcasi haline getirmis oldukca insan olmasi sanirim buyuk sans. Ilginctir ki bunlardan birinin Aktif Pedal`in kurucularindan biri olmasi hepimizin bisikletinin Specialized olmasina neden oldu.

Ben Rockhopper Comp Disc sahibiyim. Lastik-gidon gibi ufak tefek modifikasyonlar yaptim. Sanirim mekanik ekipmanlarla daha iyiyi yaratmak ayri bir zevk.

Benden simdilik bu kadar. Herkesin onumuzdeki sonbahari bisikletiyle guzel degerlendirmesi dilegiyle...

• Beğen
Tepkiler: Taner Yavuz
@qkhanKron

pazar günleri mümkün oldukca devamlı yeşilköy sarıyer yapıyorum.belki bir gün yolda karşılaşırız.selamlar

merhaba. bende ferahevler denim. henüz bir bisikletim yok ama yılbaşından önce alacağım. umarım bir gün hep beraber bi tur ayarlayabiliriz :) görüşmek üzere.

Gezinti yaparken forumda haberleşip beraber gezeriz müsait olan herkes gelir.Yakın olmamız daha kolay buluşmamızı sağlar telefon ve mail adreslerimizide alırız haberleşmek daha kolay olur ne dersiniz????

• Beğen
Tepkiler: sports-man
kimse yokmu butarafta neden yazan yok ben sadece başlık attım forumda kıdemli birisi ön ayak olup bu gezileri düzenleyebiliriz.ben tarabya toyotanın ordayım butaraflarda oturanlar lütfen eklesin. selimyildiz24@hotmail.com gsm.5363239346

• Beğen
Tepkiler: sports-man
olabilir ama ben belki 20 yıldır ordayım ya sen tanıyor olma ihtimalim varmı acaba seni.

Arkadaşlar selam,
Havaların daha iyiye gitmesi ile birlikte ben hemen hemen her akşam bisiklete binmeye müsaitim...Ben genelde 17 gibi işten çıkıyorum 18.00 de evde oluyorum arkadaşlar haftasonları da tur yapabiliriz...Böyle bir grup olursa Sarıyer biçilmiş kaftan bize...haberleşme bizim için bisiklet forumdan olabilir...Ortak bir yer belirleriz gelebilenler hafta içi akşam ya da haftasonu hiç farketmez bir yerde birleşip turumuzu yaparız...Sarıyer Kazımkarabekir mahallesindeyim...

• Beğen
Tepkiler: selim yıldız
Merhaba arkadaslar bende Buyukdere'yim, Sariyer grubu olusturulursa guzel olur,isyerinden cikis saatim 18:00 grup gezileri olursa katilabilirim.

• Beğen
ben daha yeni üye oldum forumda ve bisiklet konusunda daha tecrübeli bi arkadaşımız ön ayak olup ilgilenirse süper olur.

Selam arkadaşlar...
Ben Özgür'ü tanıyorum zaten...Diğer arkadaşları görmedim...Ben onu yolda işten gelirken dudurup tanışmıştım...Eğer yarın Sarıyer grubundan arkadaşlar Belgrad şenliğine gelirse tanışma imkanı buluruz turları planlarız...
görüşmek dileğiyle...
SERKAN ÜREDEN
538 368 41 83

• Beğen
arkadaşlar bu konuda tecrübeye gerek yok...

bisikletiyle çıkma planı olan arkadaş buradan yazar ne zaman çıkacağını ve katılmak isteyenler de katılır...

ben haftanın en azından 3 günü beşiktaştan çıkıp sarıyere gidip dönüyorum yalnız başıma.
bundan sonra burada paylaşırım gelmek isteyenlerle haberleşir istedikleri yerde buluşup pedala beraber basarız.

hatta istersek sadece sahilde değil değişik rotalarda da pedal basabiliriz...

tufan_yuzseven@hotmail.com
0533 641 70 28

Geri