Scudo Sports

Tanker arkasına takılan bisikletli?

Beraber çalıştığımız arkadaşa izlettim videoyu bisikletle pek alakası yoktur ama çok güzel bir yorum yaptı "Madem tankere, kamyona vs.. tutunacaksın o zaman bisiklet sürme motora bin, yaptığı şey bisikletin doğasına aykırı" dedi.

Scudo
Kamyonun rüzgarına girmek daha tehlikeli görüşünü savunanlara tavsiyem saatte 50 ile giden bir kamyona tutunun,hala yaşıyor olursanız hangisinin daha tehlikeli olduğunu yazarsınız:)

@Ali.K

Ben saatte 50km hızla giden bir araca tutundum arka camından. Hatta profil fotoğrafımda gözüküyor.. Şunu söyleyebilirim ki kamyonun rüzgarında gitmek daha tehlikeli. Araçla aranızda 1 metreden az mesafe oluyor. Herhangi bir durumda ölümle sonuclanabilir cukur fren vs.. Burda adam şöförle anlaşmalı gidiyor en önemlisi önünü görüyor. İstedği zaman bırakabilir kamyonu.

Asıl kazaya sebebiyet veren araç kullanırken video kaydetmeye calısan yakın takip yapan yola değilde bisikletliye bakan şahıs bence. Üstelik bisikletcininde dikkatini dağıtıyor. Ama tabii medya işte aaaa adama bak kamyona takılmış yerden yere vuralım. Çok şaşkınız.

Line Of Sight

izlemenizi tavsiye ederim

Bu videodan sonra herkes adama hak verdi sanırım :D Üstelik videodakilerin bisikletler fixed gear !

Böylede olmaz.....Ölümle burun buruna...

Tur mantığına, bisiklet sürmek eylemine hakikaten aykırı bir durum. Oldu olacak tanker değilde bir kamyon bulup bisikleti arkaya atıverseydi yorgunluktanda söz edersek...

Geri