Scudo Sports

Tank Gibi SUPRA BH + Quando TX Teker Seti

Scudo
ürünler hala duruyormu acaba ?

Evet hala duruyor ve Msnden satis yapmiyorum.
Ciddi alicilar lutfen bu actigim konuya cevap yazarak veya ozelime mesaj gondererek iletisime geciniz.

selamlar arkadaşım seti begendim almak istiyorum. 05367150734 Serkan çiloğlu hafta içi iş nedeniyle cep telefonu kullanamıyorum saat 18:00 dan sonra açıyorum. Msj atarsan seni ararım .

selam eğer hala satılmadıysa almak isterim 100 tl yi havale yapabilirim ancak öncelikle jantları görmek isterim nerdesiniz acaba nasıl görebilirm eğer istanbul dışındaysanız geri iade alırmısınız çünkü aldıktan sonra gidip kontroll ettiricem yani istanbul dışındaysanız hemen havale yapabilirm

takım olarak almak istiyorum . tel : 0535 453 76 49 . ptt kargoda sorun yaşanırmı acaba ürünlerin ezilip bükülmesi gibi bazı endişerlim war. kenan adım görüşmek üzere iyi günler.

Son 10 gün arkadaşlar.Sahibi olan arkadaşım 10 gün sonra Macaristan'a gidecek, sonra da şehirdışında çalışmaya başlayacak.Bu yüzden acele ediniz.
Sadece adıma havale yapın, beni buradan havale yaptığınıza dair ve ad-soyad-cep tel-kargo adresi hakkında bilgilendirin, ürünü hemen size ulaştırayım.

pardon ben havale bilgilerini bulamadım ayrıca malzemeyi almadan önce sadece yarısını havale yaparım çünkü görmeden satın alıyorum anlarsınız sanırım (geri iade edebiliriz diilmi).Siz havale bilgilerini buraya yazarsanız bende bir an evvel havale ediim

selam ürüne taliplerindenim ama bende '' csumerkent '' arkadaşıma katılıyorum ..

moderatör olarak sizden örnek bir ilan görmek isterdim. zira isminiz soy isminiz iletişim bilgileriniz ilanda yer almıyor.

ürünü almak için kime ne şekilde güvenip havale çıkartalım. satmak niyetinde değilseniz ilanınızı kapatınız. teşekkürler iyi satışlar dilerim.

Ürün bugün itibariyle satılmıştır arkadaşlar.
İlginize teşekkürler.İlan kilitlenebilir.

Geri