Scudo Sports

Tanışma, Askı Aparatı ve Sportive 225..

ocean2002

Üye
Tepki
25
İsim
Yılmaz
Bisiklet
Carraro
Herkese gönülden selamlar.. Sonunda aranıza katılabildim ve çok mutluyum. Carraro Sportive 225 elime ulaştı nihayet. Dün akşam o kadar yağmurda çamurluk vs olmamasına rağmen 40 km gezdim :)) Fotoğrafını sizlerle paylaşmak istiyorum. Bu arada bugün yaptığım 4 TL maliyetli duvar askı aparatım nasıl olmuş :)

Dosyalar

• image.jpg
    image.jpg
    94,2 KB · Okunma: 113
Scudo
Merhaba , foruma.hosgeldiniz . aaki aparatiniz cok guzel olmus , tam bir f/p urunu :) tam tanisiklik olabilmesi icin isminizi sorabilir miyim ? :)

İsmim Yılmaz.. Menüye yeni alışıyorum malum ;) adım gözükmemiş..

• Beğen
Tepkiler: Oguzbaba
hoşgeldiniiz. bisikletiniz ve sizi balıkesir çevresinde görmek sevindirecektir beni :)

Merhaba. Foruma ve aramıza hoş geldiniz. Bisikletiniz çok güzel. Ancak fotoğraf genç kızların facebook profil resmi gibi duruyor. Şöyle karşısından bir resim ekerseniz daha güzel olur sanki.. :)

@SerkanH
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.. En kısa zamanda da yeni fotoğraf yayımlayacağım söz :)

yılmaz merhaba aramıza hoşgeldin.bisikletin de hayırlı olsun.kazasız belasız sürmek nasip olur umarım.

@ocean2002 Bisikletten memnunmusunuz? ya bundan ya da sedona alacağım

@suleymanozgun33
Çok memnunum her yönüyle. Almadan önce zaten çok araştırdım, diğer kullanıcılarla görüştüm sonuç Sportive 225. Artı almaya karar veririseniz yine bir görüşelim

@suleymanozgun33
Sedona 300 s veya 410 da iyi bir tercih olabilir siziin icin ben 300 sport kullaniyorum cok memnunum.

4 tlye nasıl maalettin demir filan pahalıdır. Ben duvara monte edilen raf ayaklarından yapıp boru kaplamasında kullanılan izolasyon malzemesiyle yaptım 10 tlye mal oldu.

@Tamer50
İzolasyon malzemesini 4 TL'ye aldım. Raf vardı boşta duran onu kestirdim. Bu kadar.. İzolasyon malzemesi olsaydı 0 maliyet olacaktı :)

Geri