Scudo Sports

tamire götürmek

karakartal

Üye
Tepki
14
Bisiklet
Sedona
bisikletimizi tamirciye götürürken nelere dikkat etmeliyiz? mesela tamirci bisikleti şimdi bırak şu kadar zaman sonra gel dediğinde bisikleti bırakmalımıyız? hele hele bisikletten anlamayan biriysek nelere dikkat etmeliyiz.böyle bir sorun önceki tecrübelerimden kaynaklanmaktadır.mesela bilgisayarı tamire götürürsün bi bakarsın anakart yanmıştır,neyse yenisini taktım der ama elindeki ikinci eli takmıştır.örnekler bitmez.aynen cep teli götürdüğünde de olur.sonuçta ülkemiz tamircilik ahlakına pek güven olmuyor.
bu forumu okuyan tamirci arkadaşlar da vardır lütfen yanlış anlaşılmasın ama ülkemizde bu böyle maalesef

Scudo
her yerde aynı durum geçerli ,kimin iyi niyetli kimin kötü niyetli olduğunu anlamak çok uzun sürebiliyor her türlü dikkat etmek gerekir

bulundunuz şehirde ki bisikletçileri buradan sora bilirsiniz mutlaka ustaların iyisini kötüsünü bilen vardır yardımcı olan bile çıkabilir...

izmir için tavsiyeniz var mı peki? balçova civarları ya da konak ta olabilir.hatta karşıyaka da.yoksa yeni konu açsam daha mı iyi olur? çok ta kirlilik yapmak istemiyorum

@karakartal

Tecrübe edinmeye hayat yetmiyor dolayısı ile edinilmiş tecrübelerden yararlanılmalı. Çevrenizde referans alabileceğiniz kişiler ile iletişime geçin olmadı dükkana girin ve
hassasiyetlerinizi dile getirin tavırları hoşunuza gitmediği takdirde alternatifleri değerlendirin.

izmirde direk gitmediğim ama telefon ile alışveriş yaptığım seda bisiklet ( birol abi ) var bu tip hassasiyetlerde dikkatli davrandığını belirtmişti oraya gidilebilir

@alperen_69

sanırım karşıyakadaydı orası.teşekkür ederim.sora soruştura bulacağız güvenilir yerleri.
tekrar yazayım.kimseyi zan altına almak istemiyorum ama geçmiş tecrübelerim bu konuyu araştırmamı gerektiriyor

@karakartal

Güzelyalı tarafında,doruk bisikleti tavsiye ederim..

• Beğen
Tepkiler: karakartal
Bornovada "özgebike" selim ustanın dükkanı. telefon açıp gitmekte fayda var. Tek çalışır.

• Beğen
Tepkiler: karakartal
Geri