Scudo Sports

Tamircinin kararı doğru mu?

Scudo
Şimdi yeni bisiklette birşeylerin gevşemesi normaldır. zaten servis hizmeti veren bayiden aldığınızda 10 -15 gün sonra kontrole gelin derler, bu konrol ücretsisdir ve alışmamış parçaların gevşemesi ve vites ayarları için bir konrol yapılır. Bence tamirci para alabılmek için arkasından element uydurmuş. Cant akordu 30 tl göbekleride bir konrol ederiz birsey çıkarsa sonrasına bakarız dese eyvallah. Teker bisikletteyken tutup sallarsanız bir sallanma yoksa bir problemde olmaz genelde. Teker illa geri dönerek durmak zorunda değildir gresi fazla olur dönmez hava soğuktur gres donar dönmez illa geri hamle yapacak diye bir şey yok.

• Beğen
Tepkiler: ebayusuff
@Zekeriya Çab

Teşekkürler kardeşim. Açıklamanı dikkate alacağım

Bence de gayet normal dönüyordu. Yolda yağ gibi de akıyo bisikletim. Herhalde bu bir element dediğin gibi ☺

@ebayusuff

Hocam muhtemelen diğer arkadaşlar benden daha bilgilidir ama dediğiniz gibi jantta bir sorun varsa ve akort bozuksa eğer, belki teker geri dönmeye fırsat bulamadan pabuca sürtüp duruyordur? Tabi bu işin basit bir varsayımı sadece.

@Guleryuz

Yo pabuca sürtme yok. O kadarını anlarım. .

Adam özellikle önce ön tekeri kaldırdı tekeri döndürdü teker dönüyor ancak en sonda bi tık geri yapıp durdu. Usta diyor ki bu dönüşünden daha fazla dönmesi daha fazla ileri geri yapması gerek. Sonra arkaya baktı bu da öyle sayılır bunu da sökeriz dedi. Sanki bisiklette her şey elektronik bilgisayarlı dijital her şey gramı gramına saat gibi işlermiş gibi. Olay bu.

Birde diyorum acaba bu bie fırsat mı. Adam bisikletin her yanını dağıtacak ellenmedik yer bırakmayacak. İzleyim öğreneyim. Bir daha artık herşeyini kendim yaparım.

Bana kalırsa fırsatlık bir şey değil boşu boşuna söktürme hele hele garantisi varsa dokundurma. Sürüşe etkisi yoksa, mekanik olarak sıkıntı çıkarmıyorsa bırak öyle kalsın. İlerde farklı sorunlar mutlaka yaşayacaksın, o zaman sökersin.

• Beğen
Bence söktürme, yeni bisiklet bu. Jantların akordu kaçmıştır. Bu ülkede yaşıyorsak ve eğer bisiklete bineceksek öğreneceğiz kendi işimizi kendimiz göreceğiz, çünkü gerçekten iyi usta bulmak zor.

Abi aldığın yere götür zaten bisiklet sıfır direk değişim yapar yada orjinal parça getirirler

• Beğen
Geri