Scudo Sports

Tamir kiti önerisi

Çağrı Cantürk

Aktif Üye
Tepki
12
Bisiklet
Giant
Merhaba arkadaşlar bisiklet için bir sürü amahta ihtiyacaım var parça parça almak sanki daha pahalıya gelecek gibi pro kit var bunu önerir misiniz?
(link)

Muadili üst yada alt kalitede öneriniz var mı?

Scudo
Bence bu kadar anahtara ihtiyaç yok, ben tek tek aldım

hollow tech göbek sökme : 20 lira
ruble tutma anahtarı : 15
ruble ve rotor sökme anahtarı : 15 lira
alyan seti: 8 lira
torklu alyan seti: 8 lira
keski: 8 lira
ingiliz anahtarı: 10 lira

toplam : 85 lira civarı buda bir öneri...

• Beğen
Tepkiler: Çağrı Cantürk
bence 10 tlye bir alyan çakısı alın onun yanına 15 mm lik bir ingiliz anahtarı bide zincir sökme aleti işinizi görür bu çok pahalıymış :D

@sonerveozer
Dediğini mantıklı yalnız burada önemli olan uzun ömürlü olmaları 2 sene sonra atıp yenisini almak istemiyorum. Tabi Pro'nun ne kadar uzun ömürlü olacağı tartışılır. İzeltaş'ın bu anahtarlara el atması lazım bence :D

Izeltaş bir efsane =) dedemden bana kaldı o kadar yani :)

Arkadaşlar tamir seti öneriniz nedir? Bir de nereye koymak iyidir? Sele altı mı kadro altımı vs. Aşağıda 2 tane örnek attım mesela.
(link)
(link)

kadroya bağlanan her şey kadroyu çizer.

@eyupozturk

Nası çiziyor. çantayı bağlıyoruz kumaş nası çizecek? Nereye koymak lazım peki?

@serchester
Çantaların kumaşı yolun titreşimi ile sürtünmeden dolayı boyayı yavaş yavaş yiyor ve metale kadar iniyor. Bu sele altı çantasında da böyle diğer çantalarda da. Kadroya asacaksanız eğer çantanın asma yerlerine ve çantanın kadro ile temas ettiği yerlere koruyucu bir bant çekin ya da boyayı yese bile en az fark edilecek yer olan sele altına bir çanta alın. Kısa vadede fark edilmesede uzun vadede boyanın hasar gördüğü gözle görülür bir biçimde fark ediliyor.

• Beğen
Tepkiler: Seyda Ünlü
Eski bir başlık, hortlatayım, bisikletle taşınabilecek nasıl bir tamir kiti önerirsiniz? Yanımda basit bir şey taşımak istiyorum...

Eski bir başlık, hortlatayım, bisikletle taşınabilecek nasıl bir tamir kiti önerirsiniz? Yanımda basit bir şey taşımak istiyorum...
Ben yanımda şu seti taşıyorum, çok hafif ve kullanışlı

(link)

• Beğen
Tepkiler: Hsengun
Geri