@Deniz A // Ne marka bisiklet kullanıyorsunuz ve ne kadardır bisiklete biniyorsunuz ?
Öncelik ile bike fit' i Aktif Pedal da ki Çağrıya yaptırdım. '15 Mart ayından beri bisiklet kullanıyorum. Eylül ayında yol bisikletimi aldım. Yaklaşık 5-6 ay kadar kullandıktan sonra ağrılar oluşmaya başladı ve canımı da sıktı açıkçası. Çağrıdan randevu alıp bike fit yaptırdım. 350 TL karşılığında. 2 Saat boyunca uğraşıyor sizinle, aldığı paranın hakkını kuruşu kuruşuna veriyor.
Eğer bisiklette ki değişmesi gereken aparatlar varsa ki tabi söylüyor. Değiştirip değiştirmemek senin elinde. Bilseydim, bisikleti almadan önce yaptırırdım kafam daha rahat olabilirdi. Yaptırdım yaptıralı, kafam o kadar rahat ki
@Hasan Çağri a buradan tekrar teşekkür etmek istiyorum. " Deneme yanılma " ile yapıyorsanız, demek ki sağlığınıza pek önem vermiyorsunuz demektir. Bisiklete 5-10 K TL verip 350 TL i çok görenler var evet.. Bike fit' i yaptırıp değiştiren arkadaşlarınız nerede yaptırdı acaba ?
ÇAğrı ' da 5 e yakın tanıdık yaptırdı ve kimseden bir şikayet duymadım henüz.
Çok hassas bir konu bence, 400 lük olup çıkacam kafasıyla gidiyorsanız bu iş olmaz zaten
Neyse, sonuç olarak insanları yanlış yönlendirmemek gerek.. Belki burada ki insanlara göre görüşünüz doğru fakat bana göre yanlış olduğunu belirtmek istedim.
@televole2 eğer yok vermek istemem dersen de retül - bike fit ile ilgili videolar youtube da mevcut. Onlara göre yapabilirsin.