Scudo Sports

Talat Tunçalp'i Kaybettik

Kaan.Özçelik

Forum Bağımlısı
Tepki
1.961
Bisiklet
b'Twin
Cenazesi 02 Ocak 2017 günü (Bugün) Şişli Camii'nde kılınacak öğle namazını müteakip Zincirlikuyu'da defnedilecek.
Başka söze gerek yok. İsteyenler linklere bakabilir:

(link)
(link)
(link)
(link)

Scudo
Bisiklet camiasının başı sağolsun. Bir büyüğümüzü kaybettik. Sevgili abimiz, amcamız berlin olimpiyatlarını bile gören bir efsaneydi. Bisiklet sporunun kendisine katkısını uzun ömrüyle bile görmek mümkündür. Nur içinde yatsın.

Başımız sağolsun. Çok kere elim gitti ama ben çok amatör biriyim konuyu açmam yersiz ve yetersiz olur. "Ustalara saygı" gibi bi başlık olsun isterdim. Eski yeni sporcularımızı ve bu işin mutfağında emeği geçen, hayatlarını bisiklete vakfetmiş insanları tanıyalım. Fotoğrafları ve yaptıkları işleri kayıt altında tutalım. Ya da her kişi için ayrı başlıklar açılsın. Vefatlarından sonra öğrenmeyelim kendilerini, hatta mümkünse vefa gösterelim.

Allah rahmet eylesin.

• Beğen
Tepkiler: C.YILMAZ
Gerçek bir efsane. Neden yaşarken kıymetleri bilinmezki ?

Büyük sporcuymuş ve ben daha bugün tanıyorum :( Allah rahmet eylesin.

• Beğen
Şu linkte Talat Bey ile ilgili önemli tarihi bilgiler paylaşılmış. Talat Bey'in hayatı aslında Türkiye'deki bisiklet sporunun da tarihi aslında. Okudukça bisiklet sporunun bir zamanlar ne kadar ön planda yer aldığını görüyorsunuz. Bu kadar popüler olan bisiklet yarışlarının ve sporcularının zamanla arka plana kayıp gündemden düşmesi çok acı olsa da ümit verici aslında. Bir zamanlar Türkiye'de de insanlar Avrupada olduğu gibi yarışlara ilgi göstermişse demek ki bisiklet sporuna tekrar popülarite kazandırmak hayal değil.

(link)

Nur içinde yatsın.

• Beğen
Allah rahmet eylesin.

..gonna be ok

Niyetine göre ALLAH(C.C.) Rahmet eylesin İnşaAllah. Tam bir çınarmış Hitleri görmüş Rahmetli düşününce gerçekten çok enteresan geliyor. Bize tarihin tozlu yaprakları gibi gelen şeyleri görenler var hala. Geride kalanlara ALLAH(C.C.) Sabr-ı Cemil İhsan eylesin İnşaAllah.

Geri