Scudo Sports

Taksiyle kafa kafaya çarpıştık (Allah korudu)

ufuk şen

Daimi Üye
Tepki
165
Bisiklet
Specialized
Arkadaşlar havaların soğuması ve yağmurun gelmesi ile beraber bisikletime çamurluk almak için bisikletçiye doğru yol almadan önce, akşam yetişeceğim yer için uzun normal yoldan ziyade , kısa olan ve yönü bana ters olan yolu tercih ettim, tercih ettim ama yolun sonunda kavşak'da taksici ile kafa kafaya çarpıştık.

Son anda taksinin bana fren yaparak kayarak gelmesini gördükden ve kaçamayacağımı anladıktan sonra artık heralde ani bir reflex ile gidonu yana doğru çevirdim neden çevirdiğimide bilmiyorum ama teker ve jant beni korudu diyebilirim tam tekere yandan girdi benide birkaç metre geriye attı yay misali.

Ters yönden girdiğim için taksicide olayı fazla uzatmadığı için , olayı fazla uzatmak istemedim. Ucuz yırttık diyebilirim Allah korudu.

Scudo
Aman dikkat edin, Allah korumuş. Trafikte her zaman bir arabaymış gibi trafiğin akış yönüne göre hareket edelim. Bir durum olduğu zaman da söylecek sözümüz olsun.. Lütfen.. Biraz daha dikkat..

• Beğen
Tepkiler: ufuk şen
Geçmiş olsun.Allah korumuş

• Beğen
Tepkiler: ufuk şen
Kafa kafaya çarpışmalar genellikle aracın birinin ters yolda gitmesi ile oluyor. Karşılıklı yaklaşıldığı içinde göreceli olarak hız daha da artıyor.

İki gün önce izlediğim bir filmde oğluna araba kullanmasını öğreten babanın bir repliği:
-Trafiğe çıktığında yoldaki herkes gerizekalıymış gibi kullanacaksın.

Çok hoşuma gitti.

Size de çok geçmiş olsun hocam. Umarm bundan sonra böyle bir durumla karşılaşmazsınız. Allah korumuş.

• Beğen
Tepkiler: emre karakoç
Geri