Scudo Sports

Taksim metrosundaki bisikletçi çocuk

Scudo
Merak ettiğim bir konu arkadaşın bisikleti katlanır bisikletmiydi acaba katlayıp altına koydu. Normal bir bisikletse eğer katlayıp altına koyduğu bu ne cesaret yiğidim seni tanımak isterim bende.
images
Smack Down dan iş teklifi olacaktır arkadaşa.

Eskiden serbest kürsü vardı, oradan kurtulduk engelledik derken, soru cevap kısmına konu açılmış!

Sakallı, siyah eşofmanlı, kırmızı bağcklı sporcu çocuğun robot resmi. Elden ele dolaştırırsak bir an önce bulabiliriz. Saygılar, sevgiler.

nOEll5.png

Sakallı kırmızı bağcıklı bisiklete oturan çocuk; kılık değiştir şehir değiştir mümkünse ülke değiştir :) :) kaç abi kaç işte :)

@Bisikletreis
Bayıldım robot resme:) Şaka bir yana iyi moral oldu buradaki yorumlar herkese teşekkür ederim. Evet yeri değil ve bu forum bunun için kurulmadı zaten ben de böyle şeylerin peşine düşen bi tip olmadım hiç. Ama ekstrem bir durum ve böyle bir durum varken de bir tanıdık çıkması belki çok güzel olabilecekken neden yardım edilmesin diye düşündüm. Gündem işgal etmek değil amacım. Gerçekten üzgünüm çünkü hiç bir ipucu yok okyanusta kum aramak gibi o yüzden tamamen şans olur bulursam:) Umarım birinizin tanıdığı çıkar:) Twitter'dan da rtw. yaparsanız çoook mutlu olurum..

Arkadaş bir kaç bisikletin birde görenin dibini düşürecek motora sahibim, biri çıkıp aramayı bıraksın naber desin kurban keserim :p adamda ne bisiklet varmış arkadaş ben bile merak ettim

Unutmadan, galiba aşık OLDUK demişsin. Çocuğun da sana aşık olduğundan ne şekilde emin olabildin burayı başka bir merak ettim

Bir ara kirli sakal meşhurdu, son yıllarda da kara kara sakallar... 2000 öncesi genci gibi sinek kaydı pideye benzer suratla insan içine çıkmaktan utanır olduk .. :)

Trol vs. yok arkadaşlar o kadar boş vaktim yok çalışan bir insanım ekstrem bir durum oldu bunu anlayabileceğinizi düşünüyorum. Onun da aşık olduğunu nasıl anladım, o etkileşimi ancak kendiniz anlayabilirsiniz açıklayamam şuanda ama tavırlar ve yaşanan durumdan anlamak zor değil. Her neyse gerçekten sadece ulaşmak amacım burayı işgal etmek değil. Birinizin tanıdığı çıkar umarım:( Twitterdan desteğinizi bekliyorum..

Eminim yaşanmıştır bu

Geri