Scudo Sports

Taksim metrosundaki bisikletçi çocuk

Scudo
madem forum ekşiye döndü bizde donanımhaber havası katalım :D

-merhabalar 04.02.18 20:00 de taksim metroda mavi bisikletini katlayıp altına koymuş sakallı-siyah eşofmanlı-kırmızı bağcıklı sporcuya aşık olan kıza aşık oldum yayarsanız sevinirim.
*konuyu bi de bisikletten dinleyelim derim

foruma canlılık kazandırmak için açılmış clickbait kesin. daha bugün üye olmuş birde

Ulan aynısını bir erkek yapsa tacizci diye eksisozlukte linç edilirdi :))

Bence adam kendini yazdı, belki bi kız merak eder de o saatte otobüse biner de beni keser de ... :D :D

Nick mesaj uyumu da cabası arkadaşlar kullanıcı adına bakın. @bisikletcikiztaksimmetro tabi dediklerine inanmaya karar verdim. Umarım onu bulursun. Sana tavsiyem yaptıklarının aynısını yapıp aynı zamanda metroya bin böylelikle bulabilirsin umarım

• Beğen
Tepkiler: Berke Şahan
bayanı fena gömdünüz varya. Bu iş Almanya'da yaşıyorum 10 bin tl biriktirdim hangi bisikleti önerirsiniz başlığına gönmüş. o arkadaşı da fena gömmüştü forumdakiler. Bu gömme kelimeside çok çirkin miş şimdi farkettim.

(Bir hafta sonra haberlerde)
"-Son günlerde Taksim metrosunda mavi BİSİKLETİNİ katlayıp altına koymuş oturan, sakallı-siyah eşofmanlı-kırmızı bağcıklı çok sayıda "sporcu çocuk" görülmeye başlandı. Bu kişilerin gizli bir örgüt mensubu mu olduğu, yoksa bir eylem hazırlığı içinde mi oldukları merak ediliyor. Konuyla ilgili görüşlerine başvurduğumuz uzmanlar vs. vs. ......." :D

Özge'cim şimdi bütün katlanırcıların siyah eşofman giyip, kırmızı bağcık takıp, sakal bırakıp, bisikletlerini maviye boyayıp, Hacıosman metrosuna binip, Gayrettepe durağında ANİDEN inmelerine sebep olacaksın akşam vakti. Başına iş aldın kolay gelsin. :D

Arkadaşlar ben Bursa metrosunu kullanıyorum. (Bursa'da yaşamıyorlar nasılsa, yola sıkıştırılmış hafif raylı sistem olduğunu nerden bilecekler. Metro iyidir. Metro diyeyim.) Katlanır bisikletimle metroya bindiğimde, Allah için kızlar bakmıyor değil, bakıyorlar ama ne amaçla baktıklarını pek kestiremiyorum. Normalde yakışıklı olduğum için ilginin kaynağını nedir bilmiyorum. Ancak amcaların ne gözle baktığını anlayabiliyorum. Bir keresinde karşımda oturan, mavi gömlekli, kolunda altın rengi saat olan amca, duyacağım şekilde, ulan kendimiz sığamıyoruz bir de bunların bisikleti çıktı diye söylendi. Baktım adam iri kıyım artislikte yapamadık, büktük boynumuzu. Hatta adam şehreküstünde indi. Ben de orada inecektim ama tırstım bir sonra ki durakta indim. Eğer bir gün o amca forumlarda bursaray'a kalabalıkta bisikletle binen çocuk diye konu açarsa lütfen ilgilenmeyin. Aşk acısı bu bir iki el pes attın mı geçer ama vücut bütünlüğü önemli konu. Bu arada katlanır bisikletimi sattım. Hamd olsun. Katlanır bisiklet pişmanlıktır.

@bisikletcikiztaksimmetro

Aklıma şu tekerleme geldi:

"bu tarlaya bir şinik, kekere mekere ekmişler.
bu tarlaya da bir şinik kekere mekere ekmişler.
bu tarlaya ekilen bir şinik kekere mekereye boz ala boz başlı pis porsuk dadanmış,
bu tarlaya ekilen bir şinik kekere mekereye de boz ala boz başlı pis porsuk dadanmış,
o tarlaya ekilen bir şinik kekere mekereye dadanan boz ala boz başlı pis porsuk,...
diğer tarlaya ekilen bir şinik kekere mekereye dadanan boz ala boz başlı pis porsuk'a demiş ki,
sen ne zamandan beri bu tarlaya ekilen bir şinik kekere mekereye dadanan boz ala boz başlı pis porsuksun?
o da ona cevaben!
sen ne zaman o tarlaya ekilen bir şinik kekere mekereye dadanan boz ala boz başlı pis porsuk san,
bende o zamandan beri bu tarlaya ekilen bir şinik kekere mekereye dadanan boz ala boz başlı pis porsuğum demiş.

Hayat kısa teker dönüyor ;)

Herkese selamlar, ilgilendiğiniz için teşekkür ederim mesaj silinir diye korkmuştum:) gerçekten kulağa komik geliyor biliyorum ama dalga geçmiyorum:) İlk defa böyle bir şey yapıyorum rezil olma pahasına:) Aynı saatte gitmeyi düşündüm ama durakta karşılaşmadım, ben metroya Taksim'den bindiğimde o oturuyordu. Yani nereden bindi, hangi vagonda olacak bulmam imkansız:( Gayrettepe'de inmek zorunda kaldım. Gri metalik bir telefonu vardı markasını bilmiyorum. En belirgin özellikler kumral sakal, ve anlattığım kıyafetler:) Bu forumda ise umarım görür ya da tanıyan varsa tahmin yürütüp beni yönlendirir. Yayabilsek bilgileri keşke. Aynı olayı twitter'da da başlattım. Oradan da forum grubu da dahil bisiklet gruplarına yazdım retweet ederseniz çook sevinirim.

(link)

(link)

Bu adresteki tweetimi retweet ederseniz çok sevinirim:) Belki bi yerden ulaşılır.

• Beğen
Tepkiler: JusTiMe
Geri