Scudo Sports

Taksim metrosundaki bisikletçi çocuk

Tepki
77
İsim
BisikletçiKız
Bisiklet
Whistle
Merhabalar, DALGA GEÇTİĞİMİ DÜŞÜNMEYİP YAYMAYA ÇALIŞIRSANIZ ÇOK SEVİNİRİM!!! İlk defa böyle bir şey oldu. Dün akşam(04.02.18) 20:00'de Taksim'den metroya bindiğimde karşılaştığım, mavi BİSİKLETİNİ katlayıp altına koymuş karşımda oturan, sakallı-siyah eşofmanlı-kırmızı bağcklı sporcu çocuk Galiba AŞIK OLDUK! ama Gayrettepe'de aniden inmek zorunda kaldım!:( Buradaysan lütfen BUL BENİ! Levent yönüne devam ettin. Ben de bisiket kullanıcısıyım forumdakiler beni dışlamadan yardımcı olursa çoook sevinirim:) Sevgiler.

Scudo
Aşk böyle bir şey demek ki. İyi de seviyorsan git konuş bence demişler yani madem aşık oldunuz da niye indiniz. Neyse hadi bakalım bol şans. Belki BF buna vesile olur... :))))

:ssrtcbya:
Yeni nesile bak..!

Bisikletçi çocukta(?) Sagan gibi yakışıklı galiba..Bisikletini de altına filan koymuş..Ben kız olsam,bende aşık olup internet sitelerinde konu açardım belki:)

aha benim o galiba :D :D
ama renk körlüğü var sanırım bisikletim yeşil :D :D

@bisikletcikiztaksimmetro
Merhaba ben mavi bisikletimi katlayıp altıma koymuş, karşınızda oturan, sakallı, siyah eşofmanlı, kırmızı bağcıklı sporcu çocuğum.

Maalesef otobüste bisikletimle beni görüp aşık olduğunu düşünüp, bisikletforum' da başlık açan kızlardan hoşlanmıyorum. O an gelip konuşsan belki olabilirdi, üzgünüm... Aşk hayatınızda başarılar.

Bisikletcicocuktaksimmetro

Instagramdaki itiraf sayfalarindaki paylasim gibi olmuş. Aşk bu nerede çıkacağı belli değil.

Her yana çekilebilecek,"çekomastik "bir konu daha...
Romantizm güzel şeydir,yaşayan ve yaşatana tarifsiz duygular verir...Tabi şairlerde kolay yetişmiyor.

Ne kadinlar sevdim zaten yoktular
Yağmur giyerlerdi sonbaharla bir.
Azıcık okşasam sanki çocuktular,
Bıraksam korkudan gözleri sislenir.
Böyle bir sevmek görülmemiştir.
Hayır, sanmayın ki beni unuttular.
Hala arasıra mektuplari gelir.
Gerçek değildiler, birer umuttular
Eski bir şarki, belki bir şiir
Ne kadinlar sevdim zaten yoktular.
Yalnızlıklarımda elimden tuttular
Uzak fisıltıları içimi ürpertir.
Sanki gökyüzünde birer buluttular,
Nereye kayboldular simdi kim bilir.
Böyle bir sevmek görülmemiştir.

Attila ILHAN

Tüm aşkların "varolması,yaşanması" dileklerimle...

Bende lise yıllarında metroda bir kıza böyle hayran olmuş. Konuşamamıştım. Daha sonra bir daha gördüm de o kadar da güzel değildi. Sonuç çok takılma bence. :D

Forum İtifaf Konu Başlıgına Hoşgeldiniz :D Bence gidip konuşmalıydın.O heyecanı yaşadığın an konuşman lazımdı.Umarım bulursun, umarım forumdadır o insan :) Bol şans

Geri