Scudo Sports

Taksici yakın geçiş ve polisin yorumu (videolu)

Şimdi moralim bozuldu,iyice korkmaya başladım,ben çokmu insanları güvenilir zannedip sürüyomuşum korkuyorum,maalesef adalet de yok öldükten sonra zaten adalet işlese sen olmuycan hayatta,napıcaz şimdi,nerde bu devlet nerde..

Scudo
insanlık,hoşgörü,alçak gönüllülük, insana değer, kendine değer, eğitim.... bunlar da kayıp hocam.. bunlarda kayıp..... eminim başka maddeler de eklenebilir..

• Beğen
Tepkiler: Bugraacik
@venom09 yada hocam insanlık kaldırımlar kadar alçak....

@erhanagir istanbulda ozellikle taksici ve dolmuslardan uzak durmak gerekiyor hocam.defalarca sorun yaşadım onlarla.

@mosso ersin hocam üstelik farkindaysaniz taksinin ilk durduğu yerde trafik polisi var, sonrasında memur da geliyor. Taksiciyi uyarmak yerine direkt yolluyor.

@venom09 eklemekten yoruluruz diyebiliriz hocam.

• Beğen
Tepkiler: venom09
@Bugraacik

aslında herşey dünya kelimesinin altında yatıyor.. ismi bile özenle seçilmiş.... haklısınız hocam..

Taksiciler değil halk olarak cahiliz trafik konusunda, bende dahil ,ama insanlığımı yitirmedim,kimsenin üstüne araç sürmem ve bisikletli motosikletlilere yol veriyom , birazcık içinde sayılırız bizde, bisikletçinin halinden bisikletçi anlar

Bu polislerin hiçbir şey yapmıyor oluşu bir gün çok feci bir infial yaratacak. Bisiklet yoluna park ederler "ne yapalım", sıkıştırırlar "ne yapalım", motorsiklet kaldırımdan gider "ne yapalım", sinyal vermezler "ne yapalım".

Polis ancak sote bir yere radar tuzağı kurar cebini doldurup gider. Polis ne yapsın arkadaş, polisin işi mi tabi trafiğin güvenliğini sağlamak.

Türkiye genelinde araç sayısı her sene artıyor,şehirlerde artık bu trafiği kaldırmıyor.Bisiklete bindiğinizde her otomobili her cismi potansiyel bir tehlike olarak görmelisiniz.

• Beğen
Kendimizi önemsemeyelim çok.Kimsenin garezi yok bize.Taksi süren embesillerin genel huyudur birden sağ tarafa kırmak.Müşteri göründüğü an diğer her şey kararıyor onlar için, sadece müşteri.O an hızlı bir hareketle sağa geçiyorlar yani.Araba sürenler bilir, tecrübe etmişlerdir.Sizlerin de birden önüne atlıyor taksiler sonuçta, doğru? Bence en iyi yol: Trafikte güvende olmak istiyorsanız kimse sizi görmüyormuş gibi kullanın bisikleti.Diken üstünde olun yani.Bu şekilde hareket etmek zarar vermez ancak ne de olsa beni görür deyip yola girmek çok büyük hasar'a sebep verebilir.En azından benim bisiklet sürüşüne bakışım bu, buna göre hareket ediyorum.O videodaki yol da lanet bir yol.Oradan mümkün kılabildiğim en yüksek hız'da geçip gitmeye çalışırım hep.Yavaş gitmelik bir yol değil ne yazık ki.

• Beğen
@mosso ersin yolda herhangi bi bisikletli görünce uzağından ve geldiğimi belli ederek geçiyorum ki korkmasin. Ama ticariler tam tersi ne yazikki.

@bcanata keşke olayda 2 polisi de görmemiş olsaydım. Bi çoğuna inancım kalmamaya başladı artık.

@I am the Uptown R. Kanun nedir bilmeyen insanlar yüzünden siginacagimiz bir sey de kalmadi artik.

@Emreyasir22 hocam bende tam hatirladiklarimi yazabildim bi abimin desteği ile. Yoksa olayın heyecanindan hatırlamıyorum taksicinin ne geveledigini. 'Bisiklet yolumu orası, her kanunu da siz biliyonuz biz bilmiyoz' gibi şeyler söyledi.

• Beğen
Tepkiler: Emreyasir22
@Ali Burak T. Hocam keske olmasa, en azından konu insan hayatı olunca duyguyu bi köşeye biraksinlar

@bcanata
@bcanata
Bu yorumdan çıkardığım şeyleri sayayım. Radardan ceza yemişsin zoruna gitmiş.
Kurallara uymayanlara ceza kesmediğinden yakınırken, kanunu uyguladığı için polise nefretini kusmuşsun.
Polisin cebini doldurduğundan bahsetmişsin. Cahilliğin paçandan akmış. O paralar devletin kasasına girer. Polisin cebine değil.

@Cem cm eğer bisiklet yolu ve emniyet şeridi yoksa sağ şeridi tamamen kullanır ki kullanmak zorunda kurallar bunu söyler

@katran
@katran
Hangi polis hangi kanuna uygulamış işine gelirse gariban birine denk gelirse galiba polissin yada polis olan çok yakın bir tanıdığın var heralde sana kıyak geçiyorlar polis öyle bir rüşvet yerki öyle böyle değil biz polisleri çok iyi biliriz...

• Beğen
Tepkiler: Buğra C
@katran Adaşim olan abiyi yakından tanıdığım için bu saydiklarinizin hiçbirinin olmadığını çok iyi biliyorum.

@hykaynar hem sağı kullan, hem kaldırımın dibinden git, hem sola dikkat et, hem yolu kapatma ama hemde yolu kapatma hakkin var... cümleler birbirini bicakliyor sanki.

@katran

Sevgili kardeşim, 2007'den beri araç kullanıyorum, bir tane trafik cezam yok. "Kanunu uyguluyor" dediğin polislere kaç kere hatalı park, bisiklet yoluna park, hız ihlali, köpeğe çarpıp kaçan vs. bildirdim 1 kere işlem yapılmadı. "Polislerin cebine para gitmiyor" demişsin, buna standart bir Türk insanı ağzıyla gülmez, her yerde söyleme bunu.

Yukarıdaki yazıdan "Bana radardan ceza kestiler" veya "Radardan ceza kesilmesin" gibi bir anlam çıkarıp, ağzından salyalar saçarak millete "cahil" deme cüretini kendinde buluyorsan derhal en yakın ilkokula başvurmanı salık veriyorum. Geçmiş olsun.

@Bugraacik
Ben bir şey demiyorum video size gerekli cevabı verecektir

@bcanata cahil deme cüretim var çünkü mesajında salyalar akıtan sensin. Öyle bir salya ki 250 000 kişilik bir teşkilatın hepsini suçlayabilecek kadar bol bir salya. O ödediğin parayı polise ödemiyorsun vergi dairesine ödüyorsun.
@hykaynar benim gözümde rüşvet veren de yiyen kadar şerefsiz namussuzdur. Eğer ki veriyorsan üzerine alınabilirsin. Hatta rüşvet yiyen birini biliyor da ihbar etmiyorsan yine şerefsizsin. Eğer yok bol keseden sallayıp iftira atıyorsan yine şerefsizsin. Bütün polisler rüşvet yer demişsin. O kadar polisi nasıl tanıyorsun merak ediyorum. Eğer bir tane polise bile rüşvet almadığı halde bu iftirayı atıyorsan şeref namus yoksunusun.

@hykaynar Benim yüklediğim videoyu izlediniz mi? Göründüğü kadariyla zaten kurallarina uygun şekilde sürüş yapıyorum. Yazdığım şeyde demek istediğim, biriniz kaldırımın dibinden git derken, diğeri yolu ortala diyor.

@Bugraacik
Ben size bir şey demedim arkadaş sağ şeridi komple kapatamazsın demiş ben ona cecap verdim ben sizden yanayım taksiciler hep böyle

@katran
Ben sana güzel bir cevap yazardım ama senin seviyen yerlerde kendini iyi tarif etmişsin ayriva ben tüm polisler demedim her neyse sen kendi kendine eğlen

Geri