Scudo Sports

Takkelidağ da yaşayanlar..

geziniz gerçekten mükemmel olmuş.türkiye'nin diğer yerlerinde bizim görmediğimiz ulaşamadığımız daha nice böyle güzellikler var.insanın içi bir hoş oluyor görünce hemen atlayıp gidesi geliyor.teşeşkkürler.

Scudo
@scream7007

Çok teşekkürler.. içinizdeki sesi susturmayın.. atlayıp gelin..

@guldalgure

Tabii, Gürdal hanım, Konya ya başka açılardan da bakın. Hatta Türkiyeye, ve hatta dünyaya.. ve hatta hepimiz kendi kendimize de başka açılardan bakalım. Yani hem maddi açıdan hem manevi açıdan. Oysa her kes konyayı düz zanneder. :D :D :D

Öte yandan, her yerde, her şeyde insanları mutlu edecek milyonlarca güzel ayrıntı bulunabilir. Ön yargılar gözümüzü bağlamasın.

Ayrıca ben de bundan sonra, bisikletle gittiğim yerlere kitap ta götüreceğim. Bir sayfa bile okusak, doğanın koynunda kendimizle başbaşa okuyacağımız yazılar çok daha kalıcı oluyor.

@Ömer VATANSEVER

Ömercim, beğenmemene çok sevindim:eek: . Daha güzellerinde görüşmek üzere.. :D :D :D

@Ender Alıcıoğlu

Sizinle Antalya da daha fazla vakit geçiremediğime hala üzgünüm. ve de sizin birazcık düşmenize.. onu da hala unutamadım.

Ender bey gerçekten Çok iyi bir sporcusunuz..Ayrıca güzel yorumunuz için de teşekkürler..:)

• Beğen
Tepkiler: Ender Alıcıoğlu
@KevSerSeri

neşeli, cıvıl cıvıl, yeni keşiflerle zenginleştirilmiş, esprilerle üzeri süslenip ılık ateşte biraz daha piştikten sonra, tam kıvamında upload edilmiş mesajın için teşekkürler..

Sevgili kardeşim, benim ayağım pedala basmalı. Ayağım boşa çıkarsa ben tırsarım. Onun için kilitli pedal kullanıyrum zaten. Ben paradis değilde. pedal çevrilerek giden uçak alıp binmek istiyorum. istersen seni ve bisikletini de o uçakla gökyüzüne çıkarıp ordan aşağı atabiliriz(pardon bırakabiliriz) :D

Valla çocukluğumdan beri pedalla uçan uçaklar hep rüyalarımı süslemiştir. Bu konuda çok ciddiyim. Eğer böyle bir taşıt edinebilirsem çok kolaylıkla şimdiki bisikletlerimi gözden çıkarabilirim. Başka hiçbir şey ise beni karada pedal çevirmekten alıkoyamaz.. (Evvel Allah)

Öte yandan biz halen aktif olarak meslek icra ettiğimizden bir hazırlık yapıp ta bir organizasyon önderliğinde yarışa katılamayız. Senelik izinleirmizi bile neredeyse bir yıl önceden planlamak zorunda olduğumuz için biz sizleri pistlerde görmek isteriz. :D Buyrun top sizde. Hayırlı başarılar dilerim.. :) :)

@KevSerSeri

kevser bak olmuyo bızlerı gerıden takıp edıyorsun o cocouk bı oncekı gezıdeydı yanı apa barajında :D (bakınız https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=5844 ) senın su parabıs ısını tuttum denemelere kısa surede baslayabılırız :D ya bu arada senın uzun sure tura cıkmadıgın bellı oluyo mesajlarından enerjı fıskırıyo bu kadar basıt bı mesajı bıle bole keyıflı yazmısın ya helal olsun ne deyım :)

Abiler bu Gezi,Anlatım,Resimler Herşey mükemmel olmuş hepinize Teşekkürler.. keşke bende yanınızda olup yaşama dahil olabilseydim :) bizde istanbulun tozlu dumanlı havasında yaşamaya çalışıyoruz.. haftasonu bazende haftaici aksamları.. :) hepinize bol pedallı kazasız belasız günler dilerim bu konuyu okumakdan resimlere bakmakdan cok keyif aldım..

mesut abi seni ve ekibi kutluyorum ramazan ayında çok zor bir geziyi başarı ile tamamlamışsınız tebrikler yine bir ilke imza attın abi süpersin daha güzel turlar bekliyoruz senden resimlerde süper kuş bakışı :)

@Cevat_Genc

Keyif verebildiysek, biz de bir kat daha keyif aldık o zaman. Güzel yorumunuz için teşekkürler Cevat Bey.. :)

@ismailağıllı

Öncelikle teşekkürler, sonra bence siz de süpersiniz. Çünkü: kimin elinde bisiklet, önünde dağ yolu olsa pedal çevirir. Ancak bilgisayar sayfalarından gezi notları arayıp bulup okuyup güzel bir cevap yazmaya ise her kes sizler kadar gayretli olmaz. onun için sizlere tekrar teşekkürler.. mesajlarınız hepimize motivasyon kazandırıyor.

@Mesut Girgiç

Mesut Abi şimdi şöyle bir şey var. Hadi teknik eğitimdeki arkadaşları da toplayıp böyle bir şey icat ettik. Ee ben binemedikten sonra ne anlamı var. Haa yükseklik korkum var zannedilmesin. Bilakis bayılırım havada süzülmeye(gerçi hiç nasip olmadı uçak dışında ama uçsam bayılırdım herhalde:D ) Senin performansın süpper tabi. Uçan bisikletle E.T. gibi ayın üstünden aşar istediğin yere inersin. Ya biz napıcaz hıı! Yorulduğumuzda paraşüt de açabilen bir mekanizması olması lazım. Yoksa mazallah yere çakılırız haha.:eek: Gerçi arkadaşlar benden kurtulmak için o paraşütün iplerini de keserler ya neyse... :rolleyes: Yada toldem şeklinde uçan bisiklet yapıcaz. Alıcaz yanımıza sizin gibi aslanları. Hadi soldaki büyük buluta kadar gidip geri dönelim dicez zirveye tırmanmak yerine. :cool:

HOooyhhh gözümde canlandı da süpper olur hakikaten... Ramazan ayında dualar kabul olur derler. Bugün sahurda niyet ederken şöyle mi desem acaba!:rolleyes: Niyet ettim tüm bisiklet camiası ve insanlık için uçanbisikletin projesini rüyamda görmeye. Gülmeyin yaw... Dikiş makinasını icat eden kişi de tek eksik olan parçayı yani iğneyi rüyasında gördüğünü söylemişti... hıııh

Mesut Abi bu arada öğretmen olmanın en güzel tarafı ne biliyor musun? İki aya yakın tatilimizin olması. Bu yüzden Allah sağlık sıhhat verirse yaza çok güzel geziler düşünüyorum...

@toldem

Yapma yaw. Yanlış anlamışım demek. O geziye de baktım da demek çok ayrıntılı incelememişim. Bi yandan dersane, bir yandan master bi yandan projerler mahvetti beni yaw. Yine de zaman bulup pedallayabildiğim her güne şükrediyorum. Vakti olup da elinde kumanda tv. karşısında oturanlar, yatanlar, onun bunun giydiğinden, aldığından başka konuşacak bir şey bulamayanlar utansın, pişman olsun dimi Sercanım...
Hadi bakem kal sağlıcakla

@KevSerSeri

umarım bütün dua ve dileklerin kabul olur. bu arada dünya barışı için de dua et/edelim lütfen..
Saygı&sevgi&selamlar...

Mesut hocam güzel bir gezi. Dağ bisikletçiliğine uzağım ama çok hoş fotolar var. Ayrıca paraşütçülerle karşılaşmak ta iyi olmuş. Manzara çok güzel görünüyor.

Geri