Scudo Sports

Takip ettiğiniz bisiklet vb. dergiler var mı?

Scudo
bilim teknik, genç beyin, chip , byte bunları bir ara sıkı takip ediyordum ama şimdi pek baktığım söylenemez maalesef.bu günlerde sınavlar, projeler,dersler bunları takip ediyorum :)

düzenli olarak oyungezer i takip ediyorum.
su anda bir seneyi geçti ikinci yılına geliyor 20. sayıda ve ilk çıktığından beri hiç kaçırmadan takip ediyorum.gerçekten kaliteli yazıyorlar.

''bütün dünyayı ''zaman zaman takip ediyorum.

Şu dergileri düzenli okuyorum:
* Bilim ve Gelecek (Bir dönem küçük bilim gündemi çevirilerim yayımlanmıştı. Şimdi zaman ayıramıyorum ama ilerde bu harika dergiye tekrar katkı sağlamayı çok isterim.)
* Bilim ve Teknik (Sanırım artık alttaki “konusuna göre okuduklarım” sınıfına alacağım)
* National Geographic Kids (çünkü hayvanlarla ilgili çok yazı oluyor)

Şu dergileri ise konusuna göre alıyorum:
* Bilim ve Ütopya
* Bilim ve Çocuk
* National Geographic
* Geo
* Atlas

Ülkemiz maalesef dergi konusunda fakir. Bisiklet üzerine basılı dergi yok mesela. Yoksa var mı?
Ya da direkt canlılar dünyası üzerine bir dergi de bilmiyorum.

Bu güzel konu için çok teşekkürler sevgili Mesut Abicim.

Ben Yaklaşık 10 yıldır aralıksız takip ettiğim ATLAS dergisini artık almıyorum. Giderek kaliteyi düşürmeleri bunda büyük etken ve aynı ekleri defalarca vermeleri sadece derginin satılması için yapılmış oyun olarak görüyorum.

Bunun yanında ara ara Photoline dergisini takip ediyorum.

Sürekli olarak birde iletişim koordinatörlüğünü, gezgin yazarlığını ve gezgin fotoğrafçılığını yaptığım TEKERLEK İZİ dijital dergisini takip ediyorum...

Sevgiler...

bende byte dergisini takip ediyordum baktım bir süre sonra bunlar genelde hep aynı şeyleri tekrar tekrar yazıp duruyorlar bıraktım.
onun dışında genç beyin dergisi hoşuma gidiyor.

Abone olduğum bir dergi yok ancak sanal olarak tekerlekizi ve özgürlükiçin (pardus e-dergi) takip ediyorum. Beğenirsem aldığım dergiler pcnet/chip, atlas, ntvbilim(ilk sayısından beri alıyorum), bilim teknik artık almıyorum (güzel bir sayı çıkarsa bakarım), mizah dergileri genelde 3'ü 5'i bir arada oluyor kapağına bakıp hangisi en hoşuma giderse alıyorum sadece bir tane ise ne varsa onu alıyorum kronik hastalığım :) geçen ay da ilk defa karikatür dergisi aldım. Görürsem güncel hukuk.

Kışın daha çok kitap yazında dergi alımlarım artıyor.

Takip ettiğiniz dergi var mı? Ve ya bildiğiniz.

Cyclist Türkiye:D
Pedal
Popular Science
Bazen Classic Rock ve ya Metal Hammer(çok pahalı çünkü :agla:)
Arasıra da Bilgisayar ile ilgili dergiler alırım:harika::harika:

Geri