Scudo Sports

takıntı

o zaman ben bu 2009 hardorck kadroya full deore set dizsem ve delta bisiklette su an indirimde olan sid masa(299euro) taksam bana kaca malolabilir ?

yada sorumu deistirip soyle sorayım sadece hardrock kadroyu ne kadara sahip olabilirim tabi 2009 model olanına :D

yada eski calınan bisikletimdeki gibi mosso kadromu alsam ? kafamda sureki sorular donuo :)

Scudo
@sonofdede

Hardrock kadroyu tek alabilmeniz mümün değil malesef...

Ama bu kadroya deore donanım ve uygun fiyatlı bulduğunuz bir maşayı takarsanız çok güzel bir bisikletiniz olur...

Hardrock ın donanımını güzel fiyata elden çıkarabilirsiniz bu arada...

• Beğen
Tepkiler: sonofdede
neyse bayramıda bisikletsiz gecircez galiba bayramda sonra insallah fotolarla donerim :D

uffff kafandaki sorularla kafayı yicek gibisin sanki :) kafanda çok soru birikmiş ve gün geçtikçe bisiklet almadıkça çoğlayıyor gibi gözüküyo :(

en iyisi hangisi sana cazip geliyosa onu yap

-git toplanmış bisiklet al ve doya doya bin ;)

-paran oldukça biriktir ve ortaya süper bişey çıkart ama parça parça alırsan ve hala bisikletsiz olıcaksın kafandaki sorular seni bırakmaz...gidersin bi ruble alırsın ertesi gün tüh keşke şunu alsaydım dersin :)

aslında bayileri dolasmamada gerek yok hepsini coktan etut ettim :D bakalım yapcaz bisiler artık :D

selam arkadaşlar siz tecrübeli arkadaşların fikirlerine ihtiyacım var ve düşüncelerinizi paylaşmanızı rica ediyorum.
şimdi; uzun zamandır bisiklet araştırması yapıyorum da karşılaştığım bisikletler hep aklımı çeliyor. scott sportster P6, merida T1, aynı amaç için trek ve specialized biskletleri ile karşılaştım ve kararsızım. bunların içinden hangisini tercih etsem daha mantıklı olur. (aklımdan hep scott geçiyo ama) bi söylerseniz çok sevinirim sevgili arkadaşlar...

@mustyksk
Ben 1 ay kadar önce scott p6 aldım. Merida T1 gibi bu da düz maşalı. Trekin de Fx 7.0, 7.3 gibi amortisörsüz modelleri var. Karşıyaka, bornova, bayraklı mahalle aralarında manisa yolu yokuş bitimine kadar , karşıyaka-bornova arası yolda oldukça yoğun kullandım. amortisör olmamasından dolayı bir rahatsızlık duymadım daha önce amortisörlü bisiklette kullanmıştım pedala yüklendiğim yokuşlarda farkedilir şekilde yaylanarak gidiyordu aynı yokuşları daha rahat çıkıyorum. lastik basıncı max 65, ben 55-60 arası şişiriyorum eğer lastikleri doğru basıçta kullanmaz ve çok kilolu iseniz jant zarar görürmü bilemiyorum.
Diğer belirttiğiniz modellerle P6 yı kıyaslıyamam çünki diğerlerini kullanmadım. bisikletin hayatımda ne kadar yer alacağını kestiremediğim için pek pahallı bir modelle başlamak istemedim. üstelik pahallı bir bisiklet beni huzursuz edecek gibi geldi. eşim bir kaç kez arabayı çarptı oluşan maddi hasar kadar üzülmüşümdür ama bu bisiklet çizilse dahi moralim bozulacak hissediyorum.

• Beğen
sonunda bisikleti aldım hemde bayramdan once :D resimler yakında gelcek :D muhtemelen yarın oglen koyarım :D

hadi hayırlı uğurlu olsun güle güle saglıkla kullanın darısı bize inşallah.BEN DE TAKINTI HALA ÇÖZÜLMEDİ.

• Beğen
takıntı ne zaman cozuluo biliomusun maazaya girion bisikletlere bakıon :D sonra bi bakıon paran yetmio :D sonra elindeki parayla en ii ne yapabilirim die dusunuosun sonra ortaya cok guzel bisi cıkıo cunki her parcasını tek tek seciosun :D sonra kadroya dizildigi her anı goruosun ve artık senin icin en ii bisiklet o oluo ama olay bitiomu bitmio ve bilinc altındaki takıntı seni yiyip bitirmeye calısıo sen onu bastırıosun ama paran oldukcada parcaları yenileyecegini biliosun :D

• Beğen
Tepkiler: Gürsel BARANLI
Geri