Yenersin

Ben yendim!
Türkiye'deyken Scale 70 kadro üzerine Fox F100x'li, XT - XTR (XTR agirlikli), SLR seleli, Ritchey komponentli 10,5 kg'lik bir MTB'm vardi. Hayatta daha düsük seviyede bir bisiklete binemem diyordum.
Sonra, Almanya'ya gelmeden önce bisikletimi sattim. Hatta cok bagli oldugum pedallarimi sakladim satarken (hala bendeler). Yeni alacagim "daha iyi" bisiklette Candy SL pedallarimi yine kullanacaktim.
Ilk geldigimde, günlük islere kosusturmak icin kendime 2. el bir yol bisikleti aldim. 70'lerden kalma Huret vitesli falan. Fakat aramizda öyle bir bag olustu ki, o an farkettim. Önemli olan bisikletin cok üst model parcalara ya da kimsede olmayan parcalara sahip olmasi degil, amacina hizmet etmesi ve beni ona baglayan bir yönünün olmasi. Bu bisikletin o nostalji kokan isciligi, sürüs keyfiydi beni ona baglayan ve beni kesinlikle doyurdu.
Simdi yine iyi bir MTB istiyorum, ama en iyisini degil de optimum olanini arayacagim. Cünkü dagda bisiklet sürmeyi seviyorum. Siz de böyle yapin, bisiklette sizi baglayan, ceken birden cok nokta var bu kesin, onlari kesfedin. Tabi ki ilk göze batani "high-end" bir bisiklet sahibi olmak, ama inanin baska yönleri de var bisikletlerin

Önemli olan bunu kesfetmek