Scudo Sports

Takım forma önerisi

ocanakci

Daimi Üye
Tepki
240
Bisiklet
Lapierre
Arkadaşlar bisiklet için takım forma alacağım ama 100 tl'yi pek geçmek istemiyorum. Hem görünüm hem de kullanım açısından önerisi olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. link verirseniz ve fotoğraf çok sevinirim.

Scudo
hadi ama ya, yalnız mı kaldım. . :(

@ozan çanakçı

bi mail adresi verirseniz 90-95 tl civarına 12-13 modelle ilgili bi mail atabilirm...

@gurkankas

gürkana canı gönülden katılıyorum lüften türkçe'mizi düzgün kullanalım

mrblar formayı almadım. fletcher sağolsun güzel ürünler gösterdi. embesil olan arkadaş kim???? konunun içine etmeyelim lütfen.

@ozan çanakçı

sizde sorun yok :D önceki mesajımda alıntı yaptığım kişiden bahsediyorum. saçmalamışta biraz.

konu başlığı savaş alanına dönüyodu az daha. forma önerisi olan arkadaşları beklerim.

(link) Sizce alınır mı? Adı değişti ama fiyat çok makul.

Siparişi veriyorum. Şaka bir yana Castelli Mesh formayı 250 TL'ye satın alıyorsunuz. Bu piyasada Tim Sıkay Mıkay bakmadan alırım.

@:DDD
forma fiyatı 47,36 euro, güncel kur 6,65 tl ile çarparsak 314 tl yapar. 314 tl'nin yüzde 18'i, yani 56 tl'si gümrük vergisi olarak eklenir. yanlış hatırlamıyorsam merlin'in kargo ücreti 10 euro civarındaydı. 66 tl de bu yapar.

314+56+66=436 tl yapar. formanın size maliyeti kağıt üzerinde budur. ancak gümrük sunum vergisini ve bankaların kuru yaklaşık 15-20 kuruş yüksekten hesaplamalarını saymadım bile.

bence elinize bir hesap makinesi alıp hesabınızı iyi yapın. ondan sonra kredi kartı ekstresi geldiğinde "yandım allah" demeyin.

@soner83
O kadar da tecrübesiz değiliz sen de amma abarttın.

ne demek istiyorsunuz :D dalga mı geçiyorsunuz????????????

Geri