Scudo Sports

Takım Aracıma sponsor arıyorum

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
1
2010 yılında tüm yarışlara aracımla gittim. 2011 yılında yeni araç aldım ve tüm yarışlara aracımla gideceğim. Rize Gsk takımı sporcuyum ve takım olarak gidiyoruz. Yarışlar için benzin ve bakım masraflarımı karşılayan bir firmanın logosu ile aracımı kaplayabilirim.

bike@oguzozcelik.com

(link)

Scudo
Aracıma sponsor buldum ve aracı nasıl kaplayalım karar veremedik. İlgisini çeken ark. yardım bekliyorum yaptığım tasarımlardan en iyisi yada yeni tasarımlar bekliyorum.
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)

Benımde bi fikrim olsun. Şuan şekille gösteremıyorum ama Jant kapaklarının yerıne kalın plastik ustune reklamcılardan Mavic Crossmax serisi bi janttın kalıbını alırsanız bence tam bi bisiklet arabası olucaktır :)

Cnm geçen seneki araç gibi olabilir yada iki deneme yaptım.
(link)
(link)
(link)

Reklam müziği de yaptığım için sektör'e yakın sayılırım.Araç giydirmede ana tema "Marka adı" olacaksa marka font'u korunarak deformasyon yapılmadan,aracın aerodinamik yapısına uygun yerleştirilir.Marka ile birlikte "Ürün" de yer alacaksa-ki ürün yelpazesi oldukça geniş bir markadır-MTB ya da Yol bisikleti teması işlenir.Ürün,araç geometrisine göre deforme edilebilir.Salcano'nun çalıştığı bir ajans mutlaka vardır.Kendileriyle bu jargonu kullanarak iletişime geçerseniz en güzel sonucu alırsınız.En azından size uygun grafik tasarımörnekleri sunarlar.Yukarıdaki tasarımlar görsel açıdan pek tatmin edici değil.

• Beğen
Tepkiler: Cem Unden ve Pelin
@Derya Keçeci

İlginizden dolayı teşekkür ederim. En son eklediğim resim ajansın çalışması şu an aracım bu şekilde ve kimse beğenmedi. Bizim yaptığımız çalışmalar sadece ne nerde olur nasıl iyi durur şeklinde font vs. daha sonra orjinal şekilde ayarlanarak yapılacak sadece amacım amatörce fikirleri almak.

Gerçekten affınıza sığınarak söylüyorum. Bende hiç beğenmedim.Daha iyi olabilirdi.

• Beğen
Tepkiler: Cem Unden
(link)

Çok geç değilse eğer ;
Bahsettiğim firma bu sektörde oldukça iyi ve tecrübeli.

bence daha çarpıcı bir şey yapılabilir diye düşünüyorum

Aracın son şeklini yüklemişti. Araç temmuz ayında kaplandı.

Geri