Scudo Sports

Takasla gümledim.

Tepki
18
İsim
Volkan
Bisiklet
Mosso
Merhaba
Bugun katlanir DAHON VYBE C7A temiz bisikletimle, BİANCHİ SLR 500 yol bisikletini takas ettim. Arkadaş tamamen orjinal desede sonradan gördüm; gidon boynu orjinal degil bide altinda salcano yaziyor. hem gidon boynu şehir bisikletlerindeki gibi ayarlı, yol bisikletlerinde oluyormu böyle? Bide 2014 tamamen orjinal dedi ama sanirim 2014 den eski siyah beyaz kadrosu var. Full sora set diye geciyordu internette, fren bacaklari ALHONGO geldi. Arkadaş orjinali boyle dedi. Aradım sormak icin ama acmadi, yarin tekrar ariyacagim ama umutsuzum sanirim. Bu bisikletle ilgili bilgisi olan var mi?
Bide kardoda suluk vs takma deliklerinden birinde vida takili ama cikmiyor zorlamadan yuvasi kirilmis. Of of :(

Scudo
Geçmiş olsun kötü olmuş gerçekten... Keşke kontrol etseydiniz o an en ince ayrıntıya kadar...

Resim

@Anonim valla aksam takas yaptik. Gerci geri iade hakkimiz varmi dedim. Tabi dedi ama yarin belli olacak. En azindan orjinal gidon boynunu alsam iyi olur. Bide aynakol sora mi sizce?

Dosyalar

• image.jpeg
    image.jpeg
    38,7 KB · Okunma: 156
  • image.jpeg
    image.jpeg
    93,2 KB · Okunma: 158
@volkan günendi
aynakol sora değil gibi görünüyor, yol bisikletine de açı ayarlı gidon olmaz.
olan olmuş. umarım değiştirirsin. ancak biz buralarda hep kendimizi yırtıyoruz bu işleri bir bilenle yapın diye, kendi başınıza iş yapmayın diye. keşke biraz araştırsaydınız.

İlk defa boyle gumburtuye geldi ya. Ne bileyim. İnsallah diyor, cevaplar icinde tesekkur ediyorum. İyi geceler.

Aynakol pek sora gibi durmuyo...Neyse geçmiş olsun çok inşallah bir an önce hallolur...

aynakol sora olabilir fakat eski model . Gidon bogazınıda kadro muhtemleen ufak geliyordu kendince böyle alternatif bularak yaptı. İçinize siniyorsa gecişlerde sorun yoksa sadece gidon bogazını kendinize uygun acılı bi bogazla deiştirseniz sorun kalmaz gibi 2. elden alırsnız cok da masraf olmaz ama bu gibi durumlarda affınıza sıgınarak söylüyorum ki insan kendini enayi gibi hissediyor o yüzdne deiştirmek istior tabiki umarım gönlünüzce olur ama içinizde yol bisikleti varsa eger elinizdekini bi toparlayın cok masraf etmeden derim. Ayruıca kadro boyu nedir boyunuz nedir ve tam resim atabilir misiniz merak ettimde.

Takas ettiginiz ve aldıgınız bisikleti resim atarsanız sevinirim.

üzelecek bişey yok sadece boynu değiştir.Yol bisikletine başlangıç için iyi bir tercih.sonra daha iyisini alırsın.önemli olan bununla tecrübe edinmen.

• Beğen
Tepkiler: OguzGyan
3x9 11/36 rubleli bir sistemle 3x10 11/36 rubleli sistem arasında yokuş çıkmada fark olurmu

Eğer takas yapılacaksa bisiklet en ince ayrıntısına kadar incelenmeli sonradan bir sorun çıkarsa kötü oluyor.2.el siteleri de bu takas çeteleriyle dolu dikkatli olmakta fayda var.

Geri