CaGe
Bana bir kadeh deniz ver Yorgo
- Tepki
- 634
- İsim
- Can
- Başlangıç
- 1987—88
- Bisiklet
- Tern
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Şu sıralar işyeri dışında, evde de bilgisayar başında çalıştığımdan üye olduğum spor salonuna bile gidemiyorum.. Fakat işlerim bir süre sonra hafifleyecek, en azından eve iş almayı azaltacağım.. Masabaşı hastalıkları ufak tefek de olsa arada kendini belli ediyor.. Fakat en çok zararını hissettiğim kondisyonsuzluk, enerji kaybı oluyor.. En ufak bir güç harcamasında bacaklarım ağrıyor.. Beyin yorgunluğu da cabası..
Tai chi veya aikido düşünüyorum. Hem meditasyon ve beyin rahatlaması hem de içinde hafiften kendimizi savunacak bir takım hareketleri de bulunduran bir spor olsun istiyorum.. Şiddeti sevmiyorum. Genelde de kavgadan kaçınırım.
Aikido biraz daha yaygın olduğundan az çok bilgi edinebildim internetten ve çevremden.. Fakat; tai-chi hakkında bilgim yok filmlerdeki estetik kung fu hareketleri ve netteki videolar dışında..
Yapan veya yapmış olan var mı? Hangisini önerirsiniz?
Tai chi veya aikido düşünüyorum. Hem meditasyon ve beyin rahatlaması hem de içinde hafiften kendimizi savunacak bir takım hareketleri de bulunduran bir spor olsun istiyorum.. Şiddeti sevmiyorum. Genelde de kavgadan kaçınırım.
Aikido biraz daha yaygın olduğundan az çok bilgi edinebildim internetten ve çevremden.. Fakat; tai-chi hakkında bilgim yok filmlerdeki estetik kung fu hareketleri ve netteki videolar dışında..
Yapan veya yapmış olan var mı? Hangisini önerirsiniz?