Scudo Sports

Tacx flow t2200 trainer neredeyse sifir

Savaş Uzun

Daimi Üye
Tepki
46
Bisiklet
Focus
Ürünü Delta Bisiklet internet üzerinden aldım. Kasım 3'ünde verdiğim sipariş 7'sinde elime ulaştı... Şu anda ürün stoklarında yok, çünkü kasım ayında bu ürün baya satıldı. 829.00 tl ye aldım. Şu ana kadar toplasanız 5 defa anca kullanmışımdır faturası vs. herşeyi mevcut bütün parçaları eksiksizdir. Dükkandan nasıl aldıysanız öyle gönderilecektir... Yanında erdoğanlar bisikletten almış olduğum Schwalbe 700*23 INSIDER Dış Lastik home trainer için olan lastiği ve Decathlon'dan almış olduğum mat'ı hediye edeceğim...

Fiyat: 700 tl'dir. Gayet uygun olduğunu düşünüyorum o yüzden indirim tarzı konulara pek sıcak bakmıyorum... Karşı ödemeli olarak her yere kargolanır...

Fotoğraflar;

Takas olarak; Roller düşünebilirim...

Scudo
@Erdal YILMAZ

Evet onu bildiğim için benim aldığım fiyatı paylaştım ve yanında verdiğim lastik 120 tl bence gayet fiyatı uygun oradan da alsanız aynı, benim sattığımın alınmasının tek artısı yanında ekstra 120 tl verip lastik almamanız olacak. Bundan dolayı bu fiyatı koydum... Çok azda olsa bulunulan şehiri düşünerek indirimde zaten yapılacaktır...

Abdurrahman Gülcan ile Elite Arion Parabolic Roller + bir miktar para karşılığında takas edilmiştir...

Selamlar, cihaz satildi mi?

Evet saTılmıştır üstteki mesajda belirtmiştim. Iyi günler... :)

Geri