Scudo Sports

T6 Led Aydınlatma Tanıtımı

Scudo
Şimdi abiciğim aydınlatması bisiklette ışığı yukarı tutarsan arabalar selektör yapıyor o derece güçlü şarj konusu ise 4 saate yakın gidiyor ek batarya alarak bu 10 saate çıkarılabilir sana kalmış ayrıca 3 modu var düz parlak yanıyo düz sönük yanıyo birde flaşör olarak yanıyo ki asıl kullanılan şey flaşör trafikte farkındalık artıyo ve dediğim şarjı 4 saat gidiyor

bu çift başlı u2 modelini nerden almamı tavsiye edersiniz

@alperK Tavsiye ederim. Hala pili uzun süre gidiyor. Yaklaşık 4-4,5 saat (Yüksek modda). Çok aman aman kaliteli bir ürün değil elbette ama çok iyi iş görüyor. Kesinlikle.. :)

Bir çift başlı da ben sipariş verdim.. Ama 4.2 volt ve USB fişli olanlardan.. Böylece, gerekirse USB powerbank da destek olabilir diye düşündüm..

@obezkirpi

Ürün şu: (link)

5000 lm. olmayacağını biliyorum, ama yeterince aydınlık sağlayacaktır diye umuyorum.. :)
Pakette bir tane de 6400mAh pil grubu var.

Şiparişi verdiğimin ikinci günü, kargolandığı bilgisi geldi.. :)

ebayden sipariş ettim, 55 tl civarına maloldu, umarım güzel bir şey çıkar

şu rezilliği yaşamaktansa beklerim birkaç hafta
(link)

@obezkirpi güzel karar vermişsiniz onlarda ordan alıyo kazandınları para muazzam :) aldığınız ışık kaliteli bir ışık yarıyolda bırakmaz ve çok güçlü ışık

bende sipariş verim daha sonra 1 tane daha alır çiftlerim:eek::kedicik:

bunlarda ciftlemek cok mantikli degil cunku 4lu batarya seti kullaniyorlar,iki far icin iki set gerekecek, agir olur yer kaplar. tahminimce bunun isigi yeterli ama daha fazla performans istiyorsaniz biraz daha para koyup 3,4 ledlileri var onlari arastirin derim

şu 2 sinin ne farkı var aynı satıcı birisinde 6 dolar ucuz
(link)

(link)

@alperK
içincisinde bir de arka far eklemişler, package content e bakabilirsiniz rear light yazıyor

@obezkirpi arka far istemiyorum o zaman 20 dolarlıktan mı sipariş edeyim hemde kırmızısını alırım

ben ebayden 20.59a mı ne sipariş ettim siz de o fiyattan alın, pilsizlerin de 12-14 arası değişiyordu fiyatları

satıcıya avrupa tipinde fiş istiyorum demeyi unutmayın

yoksa us tipinde yolluyorlar, prize uymaz

@Sebahattin Gerceker
Bende bu tarzda birşey bakıyordum. Elimde xaomi 10400mAh'lik powerbank var. (link) Ancak bu 3.6V çıkış veriyor. Eş zamanlı olarak kullanımda sorun yaşatır mı? yada ne gibi durumla karşılaşabilirim?

@Güvenç Terzierol 5v verir usb olan herşey bildiğim yani sorunsuz çalışır o amaçla usb li yapmışlar zaten
ayrıca şu pilli bataryalardanda alıp takabiliyorsunuz diğer uca

Geri