Scudo Sports

T-shirtlerimiz hazir. buyrun... gule gule kullanin :)

ödemeyi baştanmı yapalım yada tek bir güvenilir kişiye mi verelim yeşil bisiklet gürsel abi gibi sen istersen bi danış parayı kendisine verelim adımız ile birlikte diğer türlü dağınık olmazmı sizce istanbulda olan kişiler için

Scudo
@bedo

odemeyi bastan yapmaniz lazim tabiki yukarida yazdiklarimi okumuyormusunuz arkadaslar :) para lazimki baskiyi yaptirabilelim

kimsenin guven kuskusu yasayacagini sanmiyorum
hesap numarasini verdim.
ev adresimide verebilirim guvenmiyorsaniz

Tamam kardeşim ben kısmetse yarın Yatırırım parayı hesabına ama mümkünse ben Gürsel abiden alabilirsem T-Shirt i çok iyi olur çünkü turlara pek gelemiyorum ve istanbul içindeyim...

@H.Çağrı

tabiki :) yeterki t-shirtler basilsin, gerekirse bisikletle dolasa dolasa dagitirim t-shirtleri :)

HATIRLATMA:
GARANTI BANKASI İSTOÇ SUBESI, SUBE KODU 359 HESAP NUMARASI 6693703
Mustafa SANDIKÇIOĞLU

FIYAT 15 YTL
YOLLARKEN ADINIZI YAZARSANIZ NOT OLARAK IYI OLUR:)
BIRDE ALDIGINIZ ADETE GORE PARA YOLLARSANIZ SEVINIRIM.
TESEKKURLER SIMDIDEN HEPINIZE

not: bu is para kazanma amacli yapilan bir is degildir, emin olunki uzerinizden hicbir sekilde kar yapilmamaktadir!

duzeltme,
istanbul icindeki arkadaslar t-shirtlerini gezi sirasinda alicak yada kabul ederse bazi bisikletcilere listeyle beraber t-shirtleri birakiriz(gursel abi kabul ederse yesilbisiklet gibi) oradan listeden ismini karalayip gule gule kullanabilirler diye dusunuyorum,
kargo sadece istanbul disindaki arkadaslar icin olucak, diger turlu zor

@msconfig

sana tabiki güveniyoruz ben hafta sonu büyük bir ihtimalle yollarım

biz cande ile beraber ikimi zyolayacaz sanırım dede yarın yollar

28 ocaktaki yarışta verseniz İstanbul'dakilere?

@tayfur

bu yarış nerede olucak acaba:)

peki parayı, tişortu bu şekilde elden alırsak nakit kabul etmiyor musunuz?

@tayfur

galiba ben anlatamadim :)
parayi cabuk toplamak istememin nedeni t-shirtleri bastirtmak
odemeyi ben tek seferde yapacagim icin istiyorum, eger herkes elden vermek isterse o gun, elden alirim ama t-shirtleri veremem sadece parayi almis olurum.
maliyet toplamda biraz buyuk sıkıntı bu

artik sadece yolladim msjlari yazilsa cok guzel olur :) t-shirtler ciktiktan sonra hersey kolay

• Beğen
Tepkiler: sare
Bu parayı herhangi bir Garanti şubesinden hesaba yollamak mümkün değil mi?

• Beğen
@tayfur

tabiki mumkun rahatlikla sorunsuz ;)

HATIRLATMA:
Mustafa SANDIKÇIOĞLU

FIYAT 15 YTL

not: bu is para kazanma amacli yapilan bir is degildir, emin olunki uzerinizden hicbir sekilde kar yapilmamaktadir!

duzeltme,
istanbul icindeki arkadaslar t-shirtlerini gezi sirasinda alicak yada kabul ederse bazi bisikletcilere listeyle beraber t-shirtleri birakiriz(gursel abi kabul ederse yesilbisiklet gibi) oradan listeden ismini karalayip gule gule kullanabilirler diye dusunuyorum,
kargo sadece istanbul disindaki arkadaslar icin olucak, diger turlu zor

mustafacığım, 15 ytl yi garanti bankası hesabına yolladım. yılmadan göstermiş olduğun gayretin için tekrardan teşekkürler:) :) :)

• Beğen
msconfig ben yoğun bir şekilde çalışıyorum. Ben sana parayı kargoyla göndereyim. Sende bana ürünümü kargoyla gönder. Kargo paraları bana ait ;)

Eğer kargoya gitmek zor oluyorsa, adrese teslim göndereyim. Sen bana göndereceğin zamanda şubeye telefon aç kargoyu senden alıp bana göndersinler ;)

15 YTL. hesaba geçmiştir. Açıklama kısmında "Özgür KUŞCUOĞLU" yazıyor.
Teşekkürler..

Mustafa bende bugün 30 ytl yatırdım verdiğin hesaba.Tekrar teşekkürler.

Mustafa SANDIKÇIOĞLU

FIYAT 15 YTL

ben de yarın bi aksilik olmaz ise EFT yapacağım...isimlerini yazdıranlar konuya hassasiyet gösterirlerse süreç kısalacaktır..

@Murat CER

:) murat abi bende bu hafta içinde bi tanıdığım ile EFT yapacağım ayrıntı olarak ismimi yazıcam arkadaşlar murat abininde dediği gibi lütfen bu konuya özen ve hassasiyet gösterelim
teşekkürler :)

Geri