Scudo Sports

T-shirtlerimiz hazir. buyrun... gule gule kullanin :)

GARANTI BANKASI İSTOÇ SUBESI, SUBE KODU 359 HESAP NUMARASI 6693703
Mustafa SANDIKÇIOĞLU

FIYAT 15 YTL
YOLLARKEN ADINIZI YAZARSANIZ NOT OLARAK IYI OLUR :)
BIRDE ALDIGINIZ ADETE GORE PARA YOLLARSANIZ SEVINIRIM.
TESEKKURLER SIMDIDEN HEPINIZE

not: bu is para kazanma amacli yapilan bir is degildir, emin olunki uzerinizden hicbir sekilde kar yapilmamaktadir!

duzeltme,
istanbul icindeki arkadaslar t-shirtlerini gezi sirasinda alicak yada kabul ederse bazi bisikletcilere listeyle beraber t-shirtleri birakiriz(gursel abi kabul ederse yesilbisiklet gibi) oradan listeden ismini karalayip gule gule kullanabilirler diye dusunuyorum,
kargo sadece istanbul disindaki arkadaslar icin olucak, diger turlu zor :)

Scudo
sağol mustafa emeklerin için
son duruma göre nerden alınacaksa hemen alacaım,
ve gene son duruma göre nasıl oldular heyecanla bekliyorum
sevgiler,hoşçakalın.

Cok emek verdin, cok cok tesekkurler Mustafa ;)

sabrettiginiz icin ben tesekkurederim arkadaslar ;)

Teşekkürler ellerin sağlık,

İşte bu ya konu sabitlenmiş t- shirtler hazır daha ne isteyeyim ellerine sağlık mustafa konu sabitliği için de tesekkurler Tuğrul abi.. :)

Mustafa ellerine,emeğine sağlık.Ben hesaplamadım ama 2 adet istiyorum t-shirt(XL) onu hatırlatayım tekrar.
Birde tabiki sen bilirsin ama zaten yeterince iyi niyet ve mesai harcadın bu iş için sanırım herks minnettardır.Bu yüzdende ekstradan birde kargo ücretlerini cebinden ödemene gerek yok.Şehir dışından alış yapan arkadaşlar anlayışlı olup bir zahmet kargo ücretlerinide yatırsınlar yada en mantıklısı karşı ödemeli yollarsın.
Tekrar teşekkürler,herkes hayırlı günlerde giyer inşallah.

• Beğen
Tepkiler: obsolate
Merhaba Arkadaşlar;

Eğer kargoları şubeden alacak şekilde gönderirseniz Aras Kargo'da %15 indirim kampanyası var ;)

Ayrıca msconfig arkadaşımız, hangi kargo şubelerinin kendisine çok yakın olduğunu yazarsa (özellikle şube isimleri) kargolar, daha kısa zamanda ve daha az yıpranmayla şubeye varır ;)

Not: Mevzuat gereği Çek, Senet, Para gibi değerli şeylerin taşınması yasak. Ama siz işinizi bilirsiniz ;)

@msconfig

emeklerin için çok teşekkürler ben istanbulda oturuyorum ve şu işi kesinleştirelim kimden alıcaz biz t-shırt lerimizi

@acumur

bu resımdeki arkadası tanımam ama yazdıklarına katılıyorum,güzel yazmıs herzaman yazdıgı gıbı :) gecmıs olsun temız yuzlu,anladın sen onu.
konu gunceldır.
konu kapanmadan yazayım dedım:) mustafacıgım banda 2 adet olacaktı hatırlatırım

• Beğen
Tepkiler: acumur
@MersiLee

pek anlamli bisi olmaz :) sen zaten istanbul icindesin sana kargoyla yollamicaz belirtilen adresten yada bir gezi sirasinda elden alcaksin :)

@bedo

bedo kardesim bu is zaten kesinlesti :) sikma tatli canini nereden almaniz gerektigini soylicem.
once basilsin t-shirtler :) para topluyorum t-shirtlerin maliyeti 1000YTL civarinda oldugu icin hepsini karsilayacak durumum yok o yuzden paralar biraz yatsin hemen basilicak ;)

Teşekkürler msconfig.

@Tugberk Tezel

Tuğberk selam,

Beni bilgilendirirsen cok sevinecegim.

galiba 2 tip ürün var,

sipariş verdim ama hangisine onuda bilmiyorum.

Aciiillll şevkat gösteriver yahu

@Aydın

İki çeşit mi benim de haberim yok mustafa buralarda mısın?
Ama iki çeşitse ben ikisinden de istiyorum.

hayir hayir tek cesit
normal t-shirt bildigimiz t-shirt :)

arkadaslar odeme konusunda birazdaha ilgili olursaniz sevinirim

Geri