Bu organizasyon, Mustafa arkadaşımızın kendisi tarafından organize edilmiş ve sipariş üzerine çalışılmıştı. Elinde kalan olmadı ise maalesef başka bulamazsınız.
arkadaslar elimde kalan t-shirtler oldu malesef listeye adini yazdiran ama sonradan vazgecen arkadaslar yuzunden ciddi derecede elimde t-shirt kaldi, maddiyatini soylemiyorum bile neyse iste elimde var bazi bedenler vaktim oldugunda yazarim buraya isteyenlere yollarim yine
eger talep cok olursa yonetimde izin verirse yeniden t-shirt bastiririm ama dedigim gibi talep cok olursa ve tabiki herkes parasini onceden yollarsa
firsat bulunca yollicam elimde kalan bedenleri
Arkalı, önlü üste giyilmiş halde bir fotoğraf da isteriz
Bir de sormak istediğim birşey var Mustafa Abi. Benim de bir tasarımım var, kendim için bir tane bastırmak istiyorum. Tek olarak bastırınca fiyatı ne olur, bir bilgin var mı? Tasarımdan ziyade, bir metin var. Onu bastıracağım tişörtün arkasına. Neyi yapmak istesem, ben yapana kadar tişört olarak piyasaya çıkmış oluyor. Bari bu seferki piyasaya çıkmadan yaptırayım istedim. Bir de nerede yaptırdığını yazarsan sevinirim. Çünkü nerede yaptırabileceğimi bilmiyorum. Teşekkür ederim şimdiden.