RTFM
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 1.200
- Başlangıç
- 1991—92
- Bisiklet
- Scott
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
- Garanti Durumu
- Garantisi Yok
- Materyal
- Alüminyum
- Ruble Uyumu
- 9'lu
- 10'lu
- 11'li
- Lastik/Jant Parça Tipi
- Jant Seti
- Jant veya Lastik Türü
- Tubular
- Lastik/Jant Boyu
- 28 inch
- Marka
- Diğer
- Model
- Syncros Race 23
- Bulunduğu Şehir
- Bursa
- Kargo Seçenekleri
- Alıcı Ödemeli
- Fiyat
- 800
- Kullanım Süresi
- 4 Ay-1000KM
- Durumu
- İkinci El
- İletişim
- Özel Mesaj,Telefon
Arkadaşlar Merhaba,
Scott Speedster 10 bisikletimin üzerinde gelen Syncros Race 23 jant setim satılıktır.
sadece 1000 km kullandığım jantların durumu gayet iyi durumdadır. sökmeden önce akordunu yaptırdım ve kutusunda bekletiyorum epeydir.
ön jant 24, arka jand 28 deliklidir. 11li set ile kullanıyordum.
ihtiyaç fazlası olduğu için satmak istiyorum. detaylar için bana dilediğinizde yazabilirsiniz.
ayrıca upgrade ettiğim tektro R526 kaliperlerim de satılıktır. onların fiyatı da 250 lira olarak belirledim. ihtiyaç fazlası olduğu için fiyat konusunda ihtiyaç sahiplerine yardımcı olmaya çalışırım.
selamlar

Scott Speedster 10 bisikletimin üzerinde gelen Syncros Race 23 jant setim satılıktır.
sadece 1000 km kullandığım jantların durumu gayet iyi durumdadır. sökmeden önce akordunu yaptırdım ve kutusunda bekletiyorum epeydir.
ön jant 24, arka jand 28 deliklidir. 11li set ile kullanıyordum.
ihtiyaç fazlası olduğu için satmak istiyorum. detaylar için bana dilediğinizde yazabilirsiniz.
ayrıca upgrade ettiğim tektro R526 kaliperlerim de satılıktır. onların fiyatı da 250 lira olarak belirledim. ihtiyaç fazlası olduğu için fiyat konusunda ihtiyaç sahiplerine yardımcı olmaya çalışırım.
selamlar

Son düzenleme: