Scudo Sports

Suunto ambit 3 & garmin edge 510

Muad dib

Daimi Üye
Tepki
188
Bisiklet
Orbea
Merhabalar. 5 6 aydır kullandığım garmin edge 510 yol bilgisayarım var. İş güçten dolayı haftasonları binebiliyorum bisiklete ve yaptığım mesafe 100 km civarı. (cok az biliyorum :) )
Bisikleti yanı sıra bu aralar yüzme ile de uğraşıyorum.
Suunto markasıyla aslında yeni tanıştım. Ve tipini çok beğendim. Sonra detaya indiğimde özellik olarak garmin km saatinden pek de azımsanmayacak özellikleri olduğunu gördüm.
Size sorum şu olacak;
Sizce garmin'i satıp, bu saati alsam tüh der miyim?
Sizin düşünceniz nedir?

Scudo
Bende Garmin 810 u almadan önce Mio Cyclo 505 HC ürününe rastladım ve özelliklere bakınca daha üst bir cihaz olduğunu düşünüp satın aldım. Fakat yanıldığımı, sayfa geçişlerinin ağırlığında haritanın çok saçma sapan bişey olmasında, 4 ay kullanmama rağmen tek bir güncelleme geldiğine ve işime yaramadığında vb. gördüm. Bence farklı bir km gps saati almayı düşünüyorsanız garmin'ini yükseltin :)

• Beğen
Tepkiler: Muad dib
Pardon işlevsellik olarak yorum yapmaya çalıştım. :) Mesela Polar'ın da benim şekilleri hoşuma gidiyor.

• Beğen
@omur_ms uzun süredir aklımda olan bir saat.
Erciyes için, arkadaştan ambit2 modelini ödünç olarak aldım. Gidona bağladım ve garmin kadar etkili. Tek eksiği, eğimi göstermiyor. Belki daha üst modellerinde vardır.
Aklım hep Garmin 520 ile Suunto Ambit3 modeli arasında gidip geliyordu, kullandıktan sonra ambit3 almaya karar verdim. Multispor u alırsanız eğer / Yüzme, bisiklet ve koşma mevcut =) Günlük saat olarak da kullanımı çok rahat ve güzel. 5 saatte şarjıda %100 den %40 ' a indi. Günlük kullanımda da % 2-3 gidiyor..

• Beğen
Düzeltirken yazı gitmiş :)

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Suunto ambit 3 peak siparişi verdim wiggle sitesinden. Fiyatı uygun tavsiye ederim fiyat açısından

Ambit 3 'te ANT+ desteğinin kalktığını görmüştüm. Bu protokolü destekleyen sensörlerle iletişim kuramayacak sanırım. Bu konu hakkında kesin bilginiz var mı?

Evet ant desteği yok, Bluetooth destekli, piyasada hem ant hem Bluetooth destekli ya da sadece biriyle çalışan birçok ürün bulunuyor, sıkıntı olmaz diye düşünüyorum

@Volks

Suunto ambit3 almaya karar vermişsiniz. Acaba aldınız mı? Aldıysanız memnun musunuz? Ben de almak üzereyim.. Bi de eğim konusunda bi güncelleme var mı?

Bu alet neden diğerlerine göre daha ucuz arkadaşlar? garmin gpsler genelde pahalı oluyor. Tur bisikletçileri için güzel bir seçenek olabilir sanki. :)

(link)

Geri