Scudo Sports

Suudi Prens Bodrum'da mayolu bisiklet sürdü

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Avret yerleri görünüyor, tez zamanda kellesi kesilmeli. Ama durun, kendi ülkesinde yani şeriatla yönetilen bir ülkede değil. Burası onlara göre kafir ülke sonuçta, burda her şey serbest o şeriatçı kafa için. Şort da giyer, hatta erkeklerle seks partisi bile yapabilir. Şaşırmayalım lütfen.
Kendi ülkesinde yapamaz ama, orası ayrı yani.

Tiksiniyorum şu dinci kafadan. Bunların geberen eski kralları için bir de ülkemizde yas ilan etmiştik değil mi biz? Yuh olsun bize.

@fthgzl79
Niye binsin, ona vereceği parayla ikinci el şahin alır :komik:
Kültür meselesi. Şu şeriatçı prens çok mü kültürlü diyebilirsiniz, hayır onunki kültür meselesi değil. Şeriatla yönetilmeyen ülkeye ayak basınca sapıtma hakkını kendinde görmesi. Olay bu kadar basit. Bisiklete binmeye sapıtmak demedim, saptırmayın. :p

Scudo
@BerkEvren sorduğum soruya cevap vermedin:)
Niye,yasak olmadığı halde devlet adamlarımız şortla bisiklete binmiyorlar?
Ben ''toplumsal baskı'' diyorum..Sen de aslında onaylıyorsun beni..
Yasak değil,suç değil..Dinen günahta değil..Neden?Çünkü AYIP..Şortla bisiklete bir devlet büyüğünün binmesi ayıp kabul ediliyor..Çünkü devletin kendisi CİDDİ bir kurum olarak algılanıyor..Haliyle devlet adamı tatilde bile olsa,şortla bisiklete binemiyor..Hele prens gibi tişörtsüz filan mümkün değil..Çünkü ayıplanır,hor görülür,toplumsal linçe maruz kalır..
Ben Konya'da şortla gezerken bana bir uzaylı gibi bakan insanları görüyorum..Niye bana öyle bakıyorlar?İşte bu bakış toplumsal baskıdır..Baskıya boyun eğersen,bir daha şortla çıkarı çıkmazsın..Boyun eğmezsen,aynen devam edersin..
Bizdeki devlet adamları şortla bisiklete binemezler..Çünkü toplumsal baskıya boyun eğiyorlar..Toplumsal baskıya boyun eğenlerin bizi yönetmesi de,ayrı bir garabet tabi..!
Türkiye'de iki devlet adamının gülerek,muhabbet ederek şortla bisiklete bindiğini düşünün..Bence bu çok önemli bir görüntü olur..Toplumsal gerilimi azaltır..Hele birbirlerine muhalif olanların şortla bisiklete binmesi,inanılmaz bir şey olur..Tabi ki HAYAL bu söylediklerim..

@fthgzl79
Olay şort değil, bisiklet. Siz de bunu kaçırıyorsunuz. O devlet büyükleri şortla futbol oynuyorlar mesela. Futbol oynarken sorun olmayan şort, bisiklette mi sorun oluyor?

Bakın nasıl da şort giyiyorlarmış. Biri bakan, biri de cumhurbaşkanı.
erdogan-mac-BAA5-D959-EDE9.jpg

@07yusuf futbol oynarken şort giyiyorlar,doğru:ssrtcbya:
Yalnız futbol ayrı konu..Futbol oynarken giyilen şort dikkat çekmiyor nedense..Çünkü futbola bu ülkede tapılıyor..

@fthgzl79 Ben cevap veriyorum da sen ikna olmadın :) Son mesajın için cevabım yine önceki 3 mesajımdır :)

@fthgzl79
O halde olayın şort olmadığını ve bisikletle alakalı bir durum olduğunu kabul etmeniz gerekiyor. Kaldı ki, bisiklet sürmek için ille de şort giymek gerekmiyor.

@07yusuf bisikletle alakalı bir durum diyemeyiz..Çünkü bisiklete biniyorlar..Şortta diyemeyiz..Dediğin gibi şortta giyiyorlar..
Konu şortla bisiklete binmek:)
Var mı böyle bir devlet büyüğümüz?
YOK..

Bisikeleti 20 bin TL imiş ama sele ayarına gülmemek elde değil.

@fthgzl79
Herkesin kendi tercihi. Neden ille de böyle bir devlet adamı olsun ki?
Yani şu Arap prens denen adam dediğim gibi bunu kendince sapıtarak yapıyor zaten. Şuan normal şartlarda kendi ülkesinde bunu yapamaz. "Kafir ülkede" yapıyor işte.
Yani Arapla bizimkileri karşılaştırmak anlamsız oluyor. Ha eğer Avrupalı ile karşılaştırmaya kalkarsanız, ki öyle bir karşılaştırma da söz konusu bile olamaz. :kptmya:

Bu arada haberde 1,5 saat 25 km sürdü diyor. Keşke inip yürüseymiş :D

Bir de mesela @fthgzl79 şort için toplumsal baskı diyorsunuz ya hani, bakın literatürde bear diye geçen tipteki erkeklerin, birbirlerinin yağlı vücutlarıyla güreş yaparkenki hallerini nedense bu toplum normal karşılıyor. Hatta atasporu diyerek yüceltiyor. Yani baktığınız yer biraz yanlış. Olay kültürle ilgili.
resized_0ad6a-040b06f542480baspehlivanrecepkaraaltinkemericinmucadeleedecegim_9113_dhaphoto2.jpeg

@BerkEvren
O kadar da düşük bir hız sayılmaz aslında. Gezinme temposu için bence fena değil.

@BerkEvren boş yapanlar forumdan banlansa keşke donanim habere bakiyomda ne kadar bos adam varsa direk banlaniyo keske burdada oyle olsa

@BerkEvren ya birak senin gibiler her yerde forumda. bisiklet forummu siyaset forummu belli degil her konun altina ters bi dusunce,saldiri,gerginlik seninngibiler sayesinde foruma girip mutlu mutlu bisiklet hakkinda biseler ogrenemiyoruz size sinirlenmekten.

Kullanıcıları engelleyebiliyorsunuz @Malik altuntaş
İsme tıklayınca açılan pencerede engelle seçeneği var. Prense olan sevginiz yüzünden rahatsız oldunuz yazdıklarımdan belliki. Engelleyebilirsiniz bozulmam ben.

Konu dışına çıkıldığı için bu mesajda silinebilir gerekirse.

• Beğen
Tepkiler: mertznc
Şu anda ana akım medya dünyanın dört bir yanında okuyucuyu bilgilendirmek için değil yönlendirmek için yayın yapıyor. Bisikleti önümüze koyup geri planda ne döndüğü konusunda hiçbir şey söylemiyor.Ülkemizin kıyılarından tutun ormanlarına kadar bütün zenginlikleri bu arap artıklarına peşkeş çekiliyor.Karadenizin içine ettiler sıra akdeniz kıyılarına gelmiş anlaşılan.

• Beğen
Tepkiler: BerkEvren
Kral ama kendine göre de bi tarzı varmış bisiklete bak :)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri