07yusuf
Daimi Üye
- Tepki
- 549
- İsim
- Yusuf
- Bisiklet
- b'Twin
Avret yerleri görünüyor, tez zamanda kellesi kesilmeli. Ama durun, kendi ülkesinde yani şeriatla yönetilen bir ülkede değil. Burası onlara göre kafir ülke sonuçta, burda her şey serbest o şeriatçı kafa için. Şort da giyer, hatta erkeklerle seks partisi bile yapabilir. Şaşırmayalım lütfen.
Kendi ülkesinde yapamaz ama, orası ayrı yani.
Tiksiniyorum şu dinci kafadan. Bunların geberen eski kralları için bir de ülkemizde yas ilan etmiştik değil mi biz? Yuh olsun bize.
@fthgzl79
Niye binsin, ona vereceği parayla ikinci el şahin alır
Kültür meselesi. Şu şeriatçı prens çok mü kültürlü diyebilirsiniz, hayır onunki kültür meselesi değil. Şeriatla yönetilmeyen ülkeye ayak basınca sapıtma hakkını kendinde görmesi. Olay bu kadar basit. Bisiklete binmeye sapıtmak demedim, saptırmayın.
Kendi ülkesinde yapamaz ama, orası ayrı yani.
Tiksiniyorum şu dinci kafadan. Bunların geberen eski kralları için bir de ülkemizde yas ilan etmiştik değil mi biz? Yuh olsun bize.
@fthgzl79
Niye binsin, ona vereceği parayla ikinci el şahin alır
Kültür meselesi. Şu şeriatçı prens çok mü kültürlü diyebilirsiniz, hayır onunki kültür meselesi değil. Şeriatla yönetilmeyen ülkeye ayak basınca sapıtma hakkını kendinde görmesi. Olay bu kadar basit. Bisiklete binmeye sapıtmak demedim, saptırmayın.