Scudo Sports

Sürüş sonrası bacak ağrısı

2 hafta önce bisiklet aldım 2 haftadır sürüyorum. Bacaklarımın üst tarafı dizden yukarısı arıyor azıcık. Bastırınca yada vurunca ağrı daha belirginleşiyor. Zamanla geçer mi bu acaba?

Scudo
@serchester
Hamlıktan kaynaklanıyor. Düzenli olarak binerseniz geçer.

Benimde dizden yukarısı ağrıyor evet hamlıktan aynen devamlı binerek ağrı kalmaz 6yıldan bugüne dek bisiklete binmedim şimdi başladım çok pis ağrı var

150km den sonra yorulma başlıyor ne yapsam acaba : D

@halil halil
250kmlik antrenmanlara başla artık 150de yorulmazsın

Ben 4 haftadır bisiklet ile kuryelik yapıyorum ve haftanın 6 günü günde en az 20-25 km bisiklet sürüyorum. Dizlerim ve bacaklarım çok ağrıyor. Egzersizlerin haricinde merhem kullansam nasıl olur.

Ben 4 haftadır bisiklet ile kuryelik yapıyorum ve haftanın 6 günü günde en az 20-25 km bisiklet sürüyorum. Dizlerim ve bacaklarım çok ağrıyor. Egzersizlerin haricinde merhem kullansam nasıl olur.

Evde dinlenirken bacaklarınızı yukarda tutun. Oturmayın, uzanın. Backlarınızda biriken kanın vücudunuza geri dönmesine yardımcı olun. Ellerinizle de ara sıra aşağıdan yukarı doğru masaj yapabilirsiniz. Kompres çorap ile yatabilirsiniz. Decathlonda bir ara satılıyordu. Baldıra kadar uzun olan, bacağı sımsıkı sarıp kan tahliyesini hızlandıran çoraplar bunlar :harika:

Hocam nasıl bir rotada sürüyorsunuz ve fiziksel özellikleriniz nasıl bilmiyorum ama 20-25 km aslında kısa bir mesafe. Normal şartlarda bir ağrı olmaması gerekir diye düşünüyorum. Bisiklet veya sağlık durumu kaynaklı bir sorun olabilir bence.

• Beğen
Tepkiler: AtilaF
Geri