Furkan Yavuz
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 267
- Bisiklet
- Salcano
Canım sıkılmıştı 19:30 dolaylarında bisikletimle çıktım donanım tam kask, gidonda beyaz far, sele borusunda kırmızı ışık vs. en meşhur caddemiz istasyon caddesinde yaklaşık 25 km/h hızla ilerlerken (yolun durumu: aslında 2 şerit ancak sağda park halinde araçlar var solumda trafik akıyor arada kalan bana yeterli olacak kısımda normal seyirdeyim)park halindeki aracın kapısının açılmasıyla solumdan geçen arabanın dibinden zor sığdım ve çok şükür kazasız atlattım. hemen durdum ve araçtan inen adamın yanına gittim 2 ayaklı mahluk başladı bağırmaya "dikkat etsene" diyerek... yol benim, kontrolsüz kapıyı sonuna kadar dayayıp beni sıkıştıran sensin dedim ama nafile. karakol hemen yakındaydı bağrışmaları duyan 2 polis geldi olayı anladılar ve tabiri caizse sürücüye lafla bi ayar çektiler.
şimdi düşünüyorum yolda uyuyan köpeklerin bile dikkatini çeken bir bisiklet(li) nasıl oluyor da bir İNSAN(!)ın dikkatini çekmiyor???
yola sığmasaydım duramayıp kapıya çarpsaydım ne olurdu hatta daha da kötüsü mesafeyi ayarlayamasaydım da soldaki araba bana çarpsaydı...
o adamı istediğimiz kadar suçlayalım bu insanları eğitemeyen ailelere, okul öğretmenleri ve sürücü kursu hocalarına ne diyeceğiz??? toplumsal ahlak malesef ayaklar altında.
(biraz uzun oldu af buyrun... derdim derin ve sanıyorum tek ben yaşamıyorum)
şimdi düşünüyorum yolda uyuyan köpeklerin bile dikkatini çeken bir bisiklet(li) nasıl oluyor da bir İNSAN(!)ın dikkatini çekmiyor???
yola sığmasaydım duramayıp kapıya çarpsaydım ne olurdu hatta daha da kötüsü mesafeyi ayarlayamasaydım da soldaki araba bana çarpsaydı...
o adamı istediğimiz kadar suçlayalım bu insanları eğitemeyen ailelere, okul öğretmenleri ve sürücü kursu hocalarına ne diyeceğiz??? toplumsal ahlak malesef ayaklar altında.
(biraz uzun oldu af buyrun... derdim derin ve sanıyorum tek ben yaşamıyorum)