Zavallıcık; hani sen beni almıştın? Bu Canyon da nereden çıktı? Der gibi bakıyor bir kenarda. Ne yapacağımı bilemedim. Çok hüzünlü görünüyor. Üzerine gitmiyorum o yüzen Trek in.
Serkan bey gülele güle kullanın kazasız belasız günlerde azım açık baktım fotolara Murat beye de helal olsun demek düşer Allah daha çok versin böyle güzel bisikletleri ülkemize kazandırmada yardımcı olduğu için darısı bizimde başımıza diyorum
@halil ibrahim duran@Murat Cömez yok canım o işin şakası adama haksızlık etmim şimdi.ne istediysem aldı şimdiye kadar.trafikte basıma birsey gelir diye bisiklet almama izin vermiyorlar bisiklet konusunda anlasamıyoruz bir tek
hayırlı olsun. güle güle kullanın. @Murat Cömez yaptığınız çok hoş bir davranış. Sabah sabah yüzümde bir tebessüm oldu Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın. Amin.
Noel baba ile Nasreddin hoca arası bir olay olmuş. Hayırlı olsun. Gönlü büyük insan Murat Çömez' e de bizde buradan bu örnek yaklaşımı için teşekkür etmeliyiz.
abi ben anlamadım açıklayabilir misin acaba? sen murat abiden trek yol bisikleti istemiştin, murat abi yanında canyon mu yolladı hediye? bu mudur, yoksa ben uykusuzluğumdan yanlış mı anladım
@SerkanH abi okudum da konuyu ne diyebilirim ki. allah arkadaşlığınızı bozmasın. böyle insanların hala olması çok güzel bişey. ekran başından mutlu oldum cidden. güle güle kullanın bu arada. trek'i ihmal etmeyin canyon geldi diye