Scudo Sports

Sürprizin Böylesi.. Trek Canyon Doğurmuş!.. :) :)

@halil ibrahim duran

Zavallıcık; hani sen beni almıştın? Bu Canyon da nereden çıktı? Der gibi bakıyor bir kenarda. Ne yapacağımı bilemedim. Çok hüzünlü görünüyor. :D Üzerine gitmiyorum o yüzen Trek in. :D

Scudo
Serkan bey gülele güle kullanın kazasız belasız günlerde azım açık baktım fotolara Murat beye de helal olsun demek düşer Allah daha çok versin böyle güzel bisikletleri ülkemize kazandırmada yardımcı olduğu için darısı bizimde başımıza diyorum :D

• Beğen
Tepkiler: SerkanH
Bu zamanda böyle bir iyiliği baba oğula yapmaz(bakınız benim babam:))gerçekten çok cömertce bir davranış

• Beğen
@sahinatabey01
aileye 19 yaşında mı transfer oldunuz? :D

bugüne kadar illa ki bir şeyler yapmıştır, eminim elinden gelenin en iyisi de o dur ;)

Güle güle kullanın Allah kaza bela vermesin güzel bir bisiklet ortaya çıkmış asfaltta yol bisikletinin tadı bir başka oluyor

• Beğen
hayırlı olsun. güle güle kullanın. @Murat Cömez yaptığınız çok hoş bir davranış. Sabah sabah yüzümde bir tebessüm oldu :) Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın. Amin. :)

• Beğen
Noel baba ile Nasreddin hoca arası bir olay olmuş. Hayırlı olsun. Gönlü büyük insan Murat Çömez' e de bizde buradan bu örnek yaklaşımı için teşekkür etmeliyiz.

abi ben anlamadım açıklayabilir misin acaba? sen murat abiden trek yol bisikleti istemiştin, murat abi yanında canyon mu yolladı hediye? bu mudur, yoksa ben uykusuzluğumdan yanlış mı anladım :D

• Beğen
Pisiklet güzel :harika: ancak el arabasını kullanan sakallı kişiyi hiç sevmedim. Kaçakcı gibi :krktm::acpsnr:

Hediyenin iyisi kötüsü olmaz denir ya hep -ki katılıyorum- konuya bakınca "Hediyenin de iyisi oluyormuş lan" dedirtti kendi kendime :D Kazasız belasız sürüşler abi, 80€'ya market bisikleti zor alınıyor vallahi

• Beğen
@mtb_rider
Mustafa al bendende okadar, bende sevmedim:D. Serkanda böyle kisileri nerden bulur anlamadim, allah bile isi falanda yoktur. :koptum:

@Isabado
Merhaba. Konunun en başındaki link e bakarsanız filmin 1. Bölümü orada. Sonunda yola geldim bendeeee şeklinde link var.

Abi tekrardan hayırlı olsun. Bakkala uğra bi ara ağırlığı öğrenelim. ;)

• Beğen
@SerkanH abi okudum da konuyu ne diyebilirim ki. allah arkadaşlığınızı bozmasın. böyle insanların hala olması çok güzel bişey. ekran başından mutlu oldum cidden. :)güle güle kullanın bu arada. trek'i ihmal etmeyin canyon geldi diye :D

• Beğen
Geri