Scudo Sports

Sürprizin Böylesi.. Trek Canyon Doğurmuş!.. :) :)

@ercst0rm

Teşekkür ederim. Evet tek eksik selesi. Gidon bandı, vites telleri, vites kabloları bir sürü eksik vardı. :D

Scudo
hocam kazasız belasız pedallar allah taban üstünde durutsun :)

• Beğen
Tepkiler: SerkanH
@MehmetAliB.

Çok teşekkür ederim. :) Kesinlikle katılıyorum..

Hayırlı olsun, güle güle kullanın.
Ben bu bisikletin kutusunu çok sevdim yanlız. Normalde bisiklet kutuları bir hayli uzun. Bu tam benim de istediğim gibi. En sonunda kendim yaptıracağım lakin thy ile her seferinde sorun oluyor ve büyük kutular taşıması da bir hayli zor.

• Beğen
Çok güzeller kazasız belasız kullanmak nasip olsun..

• Beğen
İyi günlerde kullanırsınız umarım. İkisi de muhteşem bisikletler.Dünyadaki en güzel şeylerden biri insanları mutlu edebilmek,bu nedenle sizin kadar Murat Bey'in de mutlu olduğunu düşünüyorum. :)

• Beğen
@SerkanH sana her şey yakışır güzel kardeşim. Kazasız belasız kullan inşallah. İstanbul'a gelip beni aramamışsın ona takıldım :) Bir başka gelişine diyelim inşallah. Yalnız canyon çok güzel bisiklet, benim bundan sonraki hedeflerim arasında umarım birgün bende sahibi olurum :)

• Beğen
@Atilla Gobel

İstanbul da aklımdan hiç çıktın mı acaba? :D Ama kıyamadım kendim ile birlikte seni de bu amansız bekleyişin içerisine sürüklemeye. Daha geniş bir zamanda yine geleceğim. İlk arayacağım kişilerden sin. Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için. Dilerim çok çok çok daha iyileri de senin olsun. :)

• Beğen
Tepkiler: Gjankrow
Bisikletleriniz hayırlı olsun. Kimse kimseye haybeden saygi gostermez, degerli insan saygiyi yaptiklariyla hakeder... Murat Bey'in forumda karşılıksız yardımını görmüş bir çok insan var. Bence bunca saygıyı hakediyor. Saygiyi haketmek kadar onemlisi, burada cok sayida genc var, onlara ornek olmak ve davranislariyla egitmektir. Bisiklet, para vs. calisilir kazanilir kaybedilir calinir ama bu baska... Gençlere örnek davranışlar kutlanmalıdır.

@Atilla Gobel

Evet aynakol 3 lü.

20150817_014008.jpg

@ioalici

Kesinlikle. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Burada tamamen maneviyat benim için önemli olan.. :)

Hayırlı olsun. Gerçekten çok güzel görünüyor, ayarsız da olsa :)

İstanbul'a bununla gelirsen bi tur da bana verir misin? :)

• Beğen
@Kaan.Özçelik

Çok teşekkür ederim. :) Bir geleyim İstanbula elbette. :)

Bir sabah kalktigimda benim Merida da böyle bir Canyon dogurmus olsa... Ya da Triban bile olur. Csepel Royal'e bile raziyim yahu. Bir daha dogurursa sizin Trek evlatlik alabilirim yavrucagi. :D
Geyik bir yana, iyi günlerde kullanin. Hayirli olsun.

• Beğen
maşallah maşallah tekrar güle güle kullan @SerkanH , ülke sınırları içinde bu iki bisikleti ilk gören kişi olarak bir an ne yapacağımı bilemedim, çukulatayı bu kadar sevdiğini bilsem canyon bisikleti bi köşeye saklardım gümrüklü alanı geçmeden :D
yalnız Serkan, gümrük masraflarını sana hiç söylemedim, @Murat Cömez artık masraflarımı çekersin :D

@halil ibrahim duran

Yediğim tek çikolata türü o. :) Ben normalinde yemem, çokta sevmem çikolatayı ama bunun tadını nedense çok seviyorum. İyi dileklerin için çok teşekkür ederim. :) Gümrük masraflarını artık @Murat Cömez ile halledersiniz. :D :islik:

• Beğen
Tepkiler: Murat Cömez
@SerkanH
olmadı bir gün senin oraya gelirim doğurduğuna inandığın şeyin öldüğüne de inandırırım :D

Geri