Scudo Sports

Surly Long Haul Trucker

Merhabalar bende bu hafta ıcınde schwalbe marathon plus lastık alıcam sız nerden ve ne kadara temın ettınız sımdıden tesekkurler

Scudo
Konuyu yeni gördüm, takipteyim..

Ben de baharda 2 tane surly lht topladım, eşimin kadro boyu 46cm, onun Surly Lx&Xt karışık komponent kullandık, daha doğrusu kullandığım canondale'nin tüm ekipmanlarını ona aktarıldı, İzmir Alsancak Sundu Bisiklette toplandı, sağolsun Ertuğrul ARDA'da tüm gün orada idi ve onun deneyimlerinden çok faydalandım..

Kendi 52cm kadromu toplarken ekipmanların XT olmasına dikkat ettim, düz mtb gidon kullandım, extrem olarak 18mm kol uzunluğu olan XT aynakol tercih ettim, vites değiştiricileri ise sram attack, fren kolları ile treking LX model kullandım..

Lastikler ise eşimin bisikletinde schwalbe marathon plus tour 2.00 kendiminkin de schwalbe marathon mondial 2.00 var, kalın lastik birazda amortisör görevi görsün amaçlıydı, güzel de oldu..

Brooks flyer seleler ve yana çift açılan ayaklıklarda; (link) buradan temin ettim..

• Beğen
Tepkiler: Doğa Can Yaman
Tebrik ederim Doğa Can. Çok güzel bi iş yapmışsınız, keyifle okudum. Yolunuz açık olsun...

Geri