Scudo Sports

Sürekli korna çalan ve selektör yapan araçlar

Genelde anasınıfı çocuğuna karşı sergilenen herşeye dikkat etmelisin tutumuyla yapılan tek taraflı sözüm ona tedbirli geçiş bildirisi.Tamam sen beni gördün,duydun belki ama peki ben bunu biliyor muyum ? daaatttttt !! :)
Bir de tam yanınızdan geçerken kornaya abananlar var ki onlar da zaten aynı şeyi duvarda kendi halinde yürüyen kediyi düşürmek için de yapıyorlar.Muhtemelen tez vakitte bir duvar bulup sobelemece oynayacaklar fazla umursamayın. ;)

Scudo
Tepki amaçlı korna almadım bugüne kadar. (Öyle tahmin ediyorum yani.) Bazıları bak arkandayım, dikkat et anlamında; bazıları aa ben de senin gibi bisiklet sürüyorum, destekliyorum anlamında idi.

Tek muzdarip olduğum nokta hangi amaçla korna yapıyor olursa olsun şunu tam yanımdan geçerken yapmaları yok mu, aklım çıkıyor yemin ederim. Arkasından kulaklarını çınlatıyorum ben de. :koptum:

hafta sonu turumuzda yanımdan geçen araç üstümüze sürerek kornaya bastı ve 20 mt ilerde kırmızı ışıkta durdu yanına yanaştım orada trafik vardı sorun ne dedi anlattım kamera kaydı var dedim gösterebilirim dedim hiç gerek yok dedi kenara çekti aracı ve yazdı cezayı son çalışı olur umarım :)

Bu tip sürücüleri kıstırdığımda (kıstırabilirsem tabi 😅 ) bisikletimi alıp ön camına ya da kaputuna ya da KAFASINA çalasım geliyor. Bir kez de değil üstelik... :D

• Beğen
Tepkiler: esref56
Bu tip sürücüleri kıstırdığımda (kıstırabilirsem tabi 😅 ) bisikletimi alıp ön camına ya da kaputuna ya da KAFASINA çalasım geliyor. Bir kez de değil üstelik... :D
Gel gör ki TR'de bisiklet fiyatları çok yüksek :D

Bisiklete korna çalınmaz. Bunu ehliyet alırken insanların beynine çakmak lazım .Korna çalan ben geliyorum haberin olsun diye iyi niyetli olabilir ancak bisikletli üzerinde tam tersi bir panik yaratıyor.

• Beğen
Tepkiler: esref56
Geçen gün trafik yogun ve yol dar oldugundan arabalarin arasinda gidiyordum. Yol tikandigindan dolayi onumdeki araba durdu dolayisiyla ben de arkasinda durdum. Tam arkamda duran arabanin genc soforu ise bi anda arabasinin 'daaaaat' sesiyle kulaklarima yapilmamasi gereken seyler yapti. 1 saniyelik duraksamamin ardindan yavasca arkama dondum. El hareketleriyle ne yapiyorsun arabalarin ortasinda gibi bir seyler anlatmaya calisiyordu. 3-5 saniye suren hareketlerinin ardindan bende en ufak bi tepki olmadigini gorunce durdu. Ben kendisinin yuzune bakmayi surdurdum. El hareketleri durduktan sonra yaklasik bir 10 saniye sadece herifin yüzüne baktim. Yaninda kiz arkadasi oldugunu tahmin ettigim kisi ise hafiften gulumsedi. Adamin hafiften utandigini hissedince yavasca onume dondum. Öndeki aracin hareket etmesiyle sakince yoluma devam ettim.

Geri