Scudo Sports

Sürdürülebilir enerji

ÇaNakkaLeRuHu

Forum Bağımlısı
Tepki
5.488
İsim
MuHammeT
Bisiklet
Merida
Bu aralar bu sonsuz enerji olayına kafayı taktım. Bu konuda bedava bilim ve proje paylaşan vakıflar varmış yeni öğrendim. Aşağıda sizinle bağlantıları paylaşacağım. Benim gibi yeni öğrenenler ve yapmak isteyenler ilgi duyanlara bir başlangıç olsun.

(link)

(link)

(link)

Scudo
Bu konulari, yaklasik 15-16 senedir takip ederim, ilk zamanlar dünyam epey sarsinti gecirdi, bir cok seyin bilindigi gibi olmadigini görünce insan n'oluruz yav diyor.

Free energy, Nikola Tesla...

Keshe hakkinda cok fazla bilgim yok, akil almaz bütünsel teknolojiler gelistiriyorlar (güya), gördügüm kadariyla binlerce kisi, bu konuda birseyler yapiyor, acaba saadet cinciri gibi calisip insanlarin paralarini mi carpmaya ugrasiyorlar, hic bilgim yok.

@Aloha

Bende düşünmedim değil. :) Gerçekten bu bilgiyi bedavaya verirler mi diye ama iki üç gündür okuyorum herşey yapılabilir gibi. Tüm şemaları herşeyi halka sunmuşlar verdiğim linklerde ve dünyada bir çok kişi de yapmış ve kullanmış. Nano kaplama olayı felan biraz sorunlu. Malzemeleri hazır alayım desen o da pek bedava olayına girmiyor. :D

Surdurulebilir enerji, ruzgar veya gunes gibi hem kaynaginin siniri olmayan hem de dunyayi tuketmeyen enerji kaynaklari icin kullaniliyor.

Verdigin baglantilar, insanlara bir seyler satip paralarini carpmak isteyenlerin tezgahi. Bir ara bizde erke donengeci diye bir sey cikartmislardi. Hepsi ayni hesap.

Sonsuz dongu icinde, disaridan enerji almadan enerji ureten bir makina yapmak maalesef mumkun degil.

@celikkadro

Perpetuum Mobile ile karistirmissin, free enerji bunu iddia etmiyor, bilinmeyen enerji formlarini arastiriyor, misal 0 noktasi enerjisi (zero point energy).

@celikkadro

Takibe almaya deger bir konu, cünkü binlerce insan üzerinde ugrasiyor, hani sahtekarlik amacli olsa bir kac kisi organize etmis diyebiliriz ama bu durumda?

@celikkadro

Sürdürülebilir enerji dedikleri su rüzgar günes bir tuzak olabilir, free energy var ise bunun önünü kesmek icindir. Cünkü bu enerji formlar hep kit miktarda bulunmakta ve pahalilar, insanlar enerji dagitim sirketlerinin eline muhtac kalacaktir, free energy öyle degil.
Su, rüzgar, günes gibi enerjiler insanligin önünü acamaz, hep sinirli ve ulasilmasi zor kalacaktir.

Tesla ne demis?
Nikola_Tesla.jpg

Rahmetle anilacak bir büyük kisilik, hep Edison sahtekarinin ismini öne cikardilar.

Nikola Tesla'nin hayatini incelemekte fayda var, kendisi belki gelmis gecmis en büyük dahi, kesifleri icatlari saymakla bitmez. Lakin bu adamin ismine bilincli olarak okul kitaplarinda yer verilmiyor. ortada cok büyük bir yutturmaca var.

@ÇaNakkaLeRuHu

Nano coating, GANS, magrav, mühendis degilim benim icin zor isler bunlar.

Muammer Yildiz adli vatandas miknatis motoru yapmis

Bir italyan vardi Soguk Füzyon reaktörü satiyordu, E-Cat adinda.

@Aloha Nikola Tesla konusunda size katılıyorum adamın nerdeyse elektrikle ilgili bulmadığı şey yok adamı nedense bilinçli olarak yoksaydılar senelerce adam yokluk içinde öldüğü zaman bütün çalışmalarına ve çalışma notlarına Amerika devleti gizleyerek direk el koydu

EEEEE hani saygı vardı avrupalı ve amerikalı gelişmiş medeniyetlerdi elin oğlunu seviciler bunada bir yorum yapsalar ya nicola tesla gibi bir devi kim sildi yada silmeye çalışıyor???

Büyük buluşların bir çoğu tesadüfidir. Mesela uçak, kazara oluşan bir yırtık uçağın uçmasını sağlamış, kazara karışan maddeler dinamitin bulunmasını sağlamıştır. Mıknatısın çekim gücü ile v0 noktasında verilen akım ile devirdayım mümkündür. Bu akım da yine bu devirdayımdan elde edilen enerji ile sağlanıyor. tabii ki artı enerji üretmek için bu makinelerin ebatlarının büyük tutulması ve teknolojinin nimetlerinden faydalanarak nano tolerans ile üretilmesi gerekiyor. Ayrıca Rüzgar ve Güneş ve Termal kaynaklar şu an boşa akıtılırken para kazanmak için dünya kirletiliyor. Nicola Tesla'nın çalışmalarının bir çoğu henüz bilgi olarak bizlere yansımış değil.

Geri