Scudo Sports

Sürat Kargo Rezilliği - Hem alıcıdan hem göndericiden 54 TL ücret alındı!

@Gökhan Akkaya kargo şubesine gidip kargosunu isteyen kız gibi olsak aslında bir kere daha böyle şeyler yapamazlar ama medeni insanlar olunca pek öyle arsızlık yapamıyoruz :D linkinide koyayım bilmeyen varsa

• Beğen
Tepkiler: Gökhan Akkaya
Scudo
Ya o adamlara da yazık günah :) Başka şube hata yapıyor gelip bu adamlara çatıyorlar. Kargocu kargoyu düzgün taşımıyor gelip bu adamlara çatıyorlar. Kargocu fazla para alıyor yine bu adamlara çatıyorlar.
Bu adam işini düzgün yapsa da biri gelip çatıyor bu adamlara :) Bir de biz yük olmayalım adamlara.

@Gökhan Akkaya Hocam o zaman koy belgeleri yaz bir dilekçe ver Tüketici Hakem Heyetine.Tutar önemli değil maksat bu onursuzlarda para bırakmamak.

Sürat bildiğim kadarıyla kayyum yönetiminde. Bir yönetim boşluğu varsa, onu kendi çıkarına kullanmaya çalışan uyanıklar var muhtemelen.

Bende tarti aldim 5 tl kargo geldi :D dedim nasıl ücretsiz kargo diye aldım ama uyanık firmalar nasıl olsa surat kargo suan problemli diye onla gönderip karsı odemeli işlem yapıyor ve siz ugrasssanızda kımseye ulasamıyorsunuz fırmaya sorunca aa olurmu ben anlasmalıyım odemesiz gonderdim diye cevap verıyor :D Alırken kargo bedava dıye onu tercıh edıyorsun ama kata kulli yapıp kargo ücretini sana kitliyor guzel taktik :D

@ElcaSeJawS
Abi bu durumda çakallık yapan işletme sahibi mi oluyor? 35'lı yaşlarda adam 55TL para için şerefsizlik yapmaz diye düşünüp, koşulsuz şartsız sözüne güvendim sonuçta. SÜRAT KARGO desen zaten ne aradı ne sordu.
SÜRAT KARGO olacak it oğlu itleri 2 defa 1 ay aralıkla arayıp ciddi manada şikayet etmeme karşılık 1 sefer geri dönüş sağlamadılar sonradan.

Son arayışımda acil koduyla bir şey oluşturuyordu arkadaş :D ACİL kod olunca F16'lar kalkıyor sanmıştım halbuki. Ulan Sürat Kargo ben sana sorarım elbet bir gün. Rezil herifler.

• Beğen
Tepkiler: ElcaSeJawS
firmaya essek yükü ile para öde. E kargo benden desin. sonrada kargocu blöf yapsın para yoksa teslimatta yok diye . geri gönderin o zaman diyeceksin. Akşama geri getirir zaten.

Geri