2014'ün şubat ayında Merlin'den kendime RA24 jant seti aldım fiyatı gayet uygundu, sanırım 2014 serisiydi. RA24 dışında konuda bahsi geçen jant ve bir kaç farklı Supra jant vardı. Sensa bisiklet markasının kendisi için ürettiği jant markası, normalde piyasada satılmıyor, sanırım 2014 modelleri istisna olarak Merlin'de satışa sunuldu. Kendi sitelerinde 2015 modeller satılmaya devam ediyor ama fiyatları epey tuzlu nedense.
Pek bilindik bir marka olmadığından herkes Supra jantlarına uzak durmuş olmalıki 1 sene geçtiği halde bu jantlar Merlin'in elinde kaldı ve böyle bir indirime gittiler.
Benim aldığım en düşük serisiydi ama yinede yorum yapabilirim, freewheel sesi çok yüksek değildi bendekinin, firma aynı mantık ile devam ediyorsa RC58'de sessizdir muhtemelen. göbeklerinden memnunum açıp bakımlarını yapıyorum. Benimkinde 1 katman "seal" var, oda rulmanın kendi kapağı, bu model 2x sanırım.
Birkaç ay önce, yüksek hızda keskin bir cisim üzerinden geçtiğim için çemberlerimin profillerini yamulttum. Önce Sensa ile iletişime geçtim yeni çember göndermeleri için, Merlin ile görüşmem gerektiğini söylediler. Merlin ile görüştüm ve Sensa ile konuştuklarını bana 2 tane çember getirebileceklerini söylediler, ama iki çembere 80£ istediklerinde vazgeçtim. ( Seti 66£'e almıştım ) Yani bir sorununuz olduğunda karşınızda konuşabileceğiniz insanlar var
(link)
http://www.bikeimage.nl/uploaded_images5_1_xl/calabria.jpg