Scudo Sports

supersonik rampa -kartepe-10 mayıs -robocop

Merhaba benim adım gökhan daha önce forumda bir tura katılmıştım şimdi ise kartepe tırmanışına katılmak istiyorum konudaki bütün mesajları okudum çok fazla gaza geldim :) hergün ortalama 30 35 km bisiklet sürüyorum bu tırmanış için yetrli olacağını düşünüyorum bu duyguyu ve adranali bende yaşamak istiyorum ama sizin öneriniz nedir onuda sormadan geçemem tabi sizce yeterli olurmu? saygılar iyi forumlar...

• Beğen
Tepkiler: cagan0403
Scudo
çavuş selam......!
bu akşam uzak doğudaki takım adaları keşfe çıkıyorum filipinler adalarını dolaşacağım sık sık rapor geçerim sana bak 22 mayıs buradayım 23-24 mayısa gelir gelmez bir uzun tertip edecek arkadaşlar konaklamalı birlikte olalım size kolay gelsin başarılar iyi eğlenceler görüşmek üzere........

Biletimi bu sabah aldım Haydarpaşa'dan:)
Heyecanla Doğu Ekspresi'nin kalkış saatini bekliyorum.

• Beğen
@bazooka

toplam bisikletinizle kaç km yol yaptınız 3-4 aylık sürede?sanırım yeterli olur gelicekseniz sırt çantanızda gerekli teçhizatı bulundurun

@sado

kaçıncı vagona vermişler yernizi bakabilir misiniz?

• Beğen
Tepkiler: sado
@bazooka

dostum
30-35 km düz yolda sürüyorsan faydası yok buraya gelene kadar çok rampa devirmen gerekir nacizane tavsiyem bolca rampa çalış
7 hazirana kadar o vakit listeye alırım dostum
7 haziranda kartepeye ikinci tur yapılacak
düz yol hikaye derim acele etme 7 hazirana kadar büyük çamlıca yı çalış karşıda belgrat rampalarını çalış sürekli rampa çalış derim
başka çaresi yok aksi takdirde duvara toslarsın
robocop
1.panzer tümeni
:Skull-175

@cagan0403

cagan ikinci ihtar bu işi ben organize ediyorum yeni gelen insanlarla ben ilgileneceğim bilgin olsun artı seni bir kez daha uyarıyorum
beni dinleyeceksin kartepe çıkışında beni dinleyeceksin aksi takdirde
kulağını çekerim çok ciddiyim
:boese157:

@kudu

tamam çavuş valla çıkarken sözünü dinlicem son 300 metre gücüm kalırsa sprint atarım:D ama kalmaz heralde:(

@cagan0403

vallada billada külahları değişiriz sonra annen bize kızacak oğluma ne yaptınız böyle diye
böyle durumlar istemiyorsan ağbini dinleyeceksin
300 metre spint mpinti bırak
şimdi beni dinle poyraz turu beraber yapmıştık hatırlıyorsan şimdi orada
azıcık tecrüben var artı yokuş yukarı sakın olaki zigzag çizerek çıkma arkadan gelen araç vurur bu gerçek kulağına küpe olsun
artı ilerde bir adet dağ bisikleti almaya çalış tenmuz ve ağustosda seni pişirmek istiyorum kurtdoğmuş offroad yolda çalışman gerekecek benle
offroad tabi pişmek istersen ilerde yarışlara girersin

@kudu

kızmaz alıştı artık:D poyraza giderken ben hiç zigzag yapmadım ki onu ilhan abi yapıyodu.ama tehlikeli haklısın
ben ilerde yol bisikleti almayı düşünüyorum sen dağ bisikleti al diyosun hiç hevesim yok kudret abi ben dağ bisikletine binince kamyona binmiş gibi hissediyorum kendimi:(

@cagan0403

ben salcano şehir bisikleti kullanırken aynı senin gibi düşünüyordum
ne zaman karbonu aldık offroad yola girdik hiçte traktör gibi gelmedi bana neyse seçim senin artı sen zigzag çizdin demedim sadece olay yanlıştır dedim

Gezimize ilişkin hava değişim raporuu;)

Pazar
Açık. Yüksek: 21 °C . Rüzgar Kuzey 18 KM/S .

" Bol Sporlu ve Pedallı Günler "

• Beğen
@cagan0403

Vagon 02 pulman
Yer no 47

Bu arada sadece gidiş bileti aldım otobüsle döneriz düşüncesiyle.
Trenle döneceksek dönüş bileti de alıcam.

• Beğen
@cagan0403

3 4 ayda toplamda 2900 3200 km arası yol yaptım hergün kullanıyorum işe gidip geliyorum akşamları eminönü sarıyer turları yapıyorum gelmek istiyorum ama kudret abiyi dinleyeyim 7 haziran turuna katılırım artık

• Beğen
@sado

tamam güzel hepimiz 2. vagondayız:) bende 21 numaradayım.
dönüş bileti bizde almadık gerek yok dönüşte duruma göre karar vericez

• Beğen
Tepkiler: sado
@bazooka

dostum
sürekli rampa çalışarak 7 haziran turuna hazırlan derim
büyük çamlıca ve büyük ada da aya yorgi derim

Geri