Scudo Sports

supersonik rampa -kartepe-10 mayıs -robocop

Scudo
arkadaşlar bugün haydarpaşa danışmaya telefon ettim
arifiyede doğu ekspresi duruyor bilginize
robocop

not
İSTANBUL (HAYDARPAŞA) T.C.D.D
(216) 348 80 20 / 336

Danışma
336 04 75

@tolga koc
cuma gününe kadar vaktim var fakat yapacakta çok işim var yarın işlerimi yoluna koyarsan bir plan yaparız hemen

Yerinizde olsam 11602 yada 11604 sefer sayılı Ada trenlerinden biriyle gider, Büyük Derbent İstasyonu' nda iner ve 2 kmlik düz yolun ardından Kartepe' ye tırmanmaya başlarım. Arifiye-Maşukiye arası 15 km. civarı.

Ada trenlerinde genellikle furgonlu vagon olduğunu hatırlatmak isterim. Trenin en baş yada en sonunda oluyor.

11604 ün kalkış saati Doğu Ekspresi' nden biraz önce. Haydarda 11604 e göre olursunuz. Furgonlu vagon yoksa Doğu ile gidersiniz. Yada furgonlu vagon olmasa bile orta kapılı vagonların orta kapı bölmelerine ikişer ikişer yerleşirsiniz ve olur biter :)

• Beğen
Tepkiler: calbiyik03
@baymineral

dostum ben sapancaya doğu ekspresi ile gittim
geniş yük vagonu var senin anlayacağın rahatı severim
şimdi senin dediğin sıkış tepiş bir durum
arifiyeden topuklamaca yapacağız dönüş gene arifiyeden saat gece 21.30 a kadar tren var bilgiler için sağol

@kudu

bencede doğu expressi daha iyi hem vagonlar yeni hem yük vagonu var hem daha ucuz hem arifiyeyi de görmüş oluruz:) dönüşte isteğe bağlı adapazrından otobüslede dönülebilir örnek:vib turizm otobüse bisiklet alıyolar ayrıca bir ücret talep edilmiyor.ben daha önce denemiştim.fiyat 12 tl

• Beğen
Tepkiler: calbiyik03
vib turizim her saat başı adapazarından hareme otobüsü var bilginizee...

@cagan0403

cagan bisikletler nereye konuyor(otobüste ) onu söyle artı otobüse ne kadar verdin (dönüşte )

@kudu

bisikletler bagaja konuyor zaten bagajları çok büyük otobüsler mercedes travego zaten 6-7 kişi olucaz rahatlıkla sığar.vib turizm bisiklet dostu bir şirket hemde müşteri memnuniyetine önem veriyorlar:) 12 tl bisikletimle birlikte

doğe express treni dönüşte geç vakitte olduğu için otobüs fikrini alternatif olarak söledim her saaat başı var arifiye-adapazarı arası 5 km. adapazarındanda harem 1.5 saat sürüyor vib turizmle

şimdi burdan giderken trenle gideriz artı arifiyede ineriz artı dönüşte tekrar arifiye üzerinden döneriz
öteki türlü adapazarına gidip ordan otobüsle dönmek nasıl olacak cagan dostum adapazarına kadar yorulan insanlar nasıl pedal çevirecek
iyi düşünmek lazım dönüşü

@kudu

artık o ondaki arkadaşların kondisyon durumlarına göre sorarız kabul buyururlarsa gideriz.5 km zaten arifiyeden adapazarı.Gidebileceklerini düşündüğüm için söledim:) Giderken tabiikide trenle

@cagan0403

evet doğrudur o anki kondisyon durumları aramızda bayanlar olacak ona göre düşüneceğiz

evet kudret abi zaman ve kondisyon durumuna gör belirleriz:)

supersonik rampa -kartepe-10 mayıs -robocop
kartepe -10 mayıs katılım dosyası

1-cagan :bayrak:
2-kanka :bayrak:
3-hacer:bayrak:
4-tolga -:bayrak:
5- yavuz sarıgül :bayrak:
6-robocop :bayrak:

gerekli olanlar malzeme
1-iç lastik
2-pompa

isteyenler yanında çıkın getirir yada arifiyede alışveriş yapılır
arkadaşlar kesinlikle haydarpaşadan 08.30 doğu ekspresi ile gideceğiz
bisiklet gidiş dönüş 10 ytl tam bilet 7 ytl toplam 17 ytl yol parası
hepsi içinde
ön katarın hemen arkasında yük vagonu vardır bisikletleri oraya kilitleyeceğiz
yük vagonu çok geniştir
dönüşü tekrar arifiye üzerinden doğu ekspresi ile yapacağız

not
kondisyon durumuna göre adapazarından otobüsle dönülebilinir
12 ytl -bisiklete para alınmıyor otobüsün bagajı geniştir
arifiye üzerinden adapazarı 5 km dir

Doğu expressinin kalkış saati 08.35. max 08.10da haydarpaşa garda olmamız gerekiyor.bugün tcdd resmi internet sitesinden yer durumuna baktım şuan için baya bi boşluk var.

kudret abi gidiceğimiz sabah mı biletlerimizi alalım yoksa 2-3 gün önceden mi alalım?

@cagan0403

cagan dostum sen bayağı iyi çalışıyorsun artık bundan sonra istanbul dışı turlarda sağ kolumsun
sana bir şeref madalyası

Geri