Arkadaşlar iyi geceler. Az önce Cannondale cad10 hakkında bir soru sormuştum. Bunun diğer alternatifi ön aktarıcım olan Super Recordu clip on dan braze on a çevirebilirmiyim? Yani kelepçeli halden sabit kadroya takılan şekile çevirebilirmiyim? Değerli bilgileriniz için şimdiden teşekkürler...
ben ,olacağını biliyorum ama,bunu nasıl olacağını en iyi caddebisikletin sahibi ,forumda "hız" nickli muhammede sor,en doğru yanıtı verir,işi campagnolo...
kelepçeli aktarıcıya göre kadro seçmek? elindeki clamp on aktarıcıyı satıp braze on aktarıcı alsan daha mantıklı olmaz mı? sonra her tür kadroya kullanabilirsin.
super record bile olsa ben olsam clamp on dan kurtulmaya bakardım. çünkü boyna bişeyler söküp takan biz çatlaklar için uyumlu aktarıcı braze on olandır. braze on candır... canandır...
Bu ihtimalleri düşünmüyor değilim. Ama kim 11 li super record aktarıcıyı almak isteyecekki? yada ben braze on super recordu nerden bulacağım? Kafamda cannondale cad 10 almak var yada giant tcr advance ikside braze on gözüküyor. clip on uyumlu olup olmadıkları yazmıyor...