Scudo Sports

süper bir video bunları yapabilen varmı?

Scudo
bu adamlar oldukları yerde fırıldak gibi dönmüyolar mı?:) bitiyom o harkete:D
artık bmx cileri izlemekten hayal kurmaktan başka şansımız yok gibi :(

yinede emeğe saygı... araştırmıs bulmuş koymuş... tşk.

@BMX_rider07

Eğer dediğin tailwhip ise ben de o harekete hastayım . ;)

Arkadaşlar adlarını tam bilemiyorum ama ingilizcem biraz var ve yavaş dan ögreniyorum isimlerini ve kısaca yerçekimine direnen butun hareketlere hayranım:)

Arkadaşlarım onlar yapabiliyor diye sizlerde izlemekle yetinmeyin. Önce olayı kafanda bi çöz. Nasıl yapıyor. Nasıl bir yol izliyor. Güzelce kafanı boşalt tüm soru işaretlerini ortadan kaldır ve o hareketleri yapabilmek için mücadeleni ver. Mücadele verip uğraştınmı da o hareketi yapama edemem diye ön yargı ile olaya yaklaşıyorsunuz. Bu ön yargı ile olaylara yaklaşırsanız olayı baştan kaybedersiniz. Sizlerde yapabilirsiniz. Sadece size soruyorum. SİZİN ONLARDAN NEYİNİZ EKSİK ? Lance ARMSTRONG 3çeşit kanseri ynip bisiklette 6 defa üst üste dünya şampyonu oldu. Bizim onlardan neyimiz eksik? Yine söylüyorum istedikten sonra ve sonuna kadar yılmadan pes etmeden mücadele ettikten sonra başarılamayacak bişey değil. Elbette sınırlarını bilerek hareket etmekte fayda var

Sevgi ve Saygılarımla

Mustafa Önder ATİK

Bravo dostum dediklerine katılıyorum.Bu Dünya'ya bir defa geliniyor ve hayatdan zevk almak lazım.BMX alıp binmeyenler utansın.BMX oyuncak değil bir yaşam biçimidir.(HKK BMX TEAM).

Geri